چگونه شوری آش رشته را از بین ببریم؟ ( 2 نکته ساده)
چگونه شوری آش رشته را از بین ببریم؟
آش رشته یک غذای خوشمزه است که وقتی هوا سرده، واقعا خوشمزه میشه. تو این غذا از حبوبات مثل نخود، لوبیا، عدس و غیره استفاده میشه. وقتی داری این آشو درست میکنی، باید کمی نمک بیشتری بهش ندهی، چون هم رشته و هم کشک شورن و ممکنه آشت شور بشه. اگر آشت شور شد و راه حلش رو نمیدونی، تا آخر این مطلب رو بخون.
تو اینجا بهت میگیم دلیل و راه حل شور شدن آش رشته رو. حتما به سایت آموزش آشپزی رضیم سر بزن.
علت شور شدن آش
آش رشته میتونه شور بشه چون رشته و کشک داره. اگر نمک هم بهش اضافه کنی، شوریش بیشتر میشه. پس بعد از اضافه کردن رشته، حتما طعمشو چک کن و مطمئن شو که نمک کافیه. همچنین بعد از رشته، حتما به کشکی که شوره هم فکر کن و بعد نمکشو اضافه کن.
رفع شوری آش رشته
- اضافه کردن دو تکه سیب زمینی به آش رشته میتونه شوریشو کم کنه. سیب زمینی نمک اضافه رو به خودش جذب میکنه و شوری رو کاهش میده. فقط به این موضوع توجه کن که وقتی سیب زمینیها شوری رو جذب کردن، اونها رو از آش در بیار تا دوباره شور نکنن.
- اضافه کردن آب جوش و سبزی به حبوبات میتونه راه حل خوب و سادهای باشه. تو یه قابلمه دیگه کمی آب جوش بریز و سبزی بپزون و به آشت اضافه کن. ممکنه آشت کمی آبکی بشه، که میتونی بهش کمی آرد اضافه کنی.
- اضافه کردن کمی نوشابه به آش شور، شوریشو کمتر میکنه.
- اگر کشکت شوره، کمی خامه بهش اضافه کن تا شوریش کمتر بشه و آشت رو شورتر نکنه.
- یک راه دیگه برای کاهش شوری آش رشته، اضافه کردن کمی شکر یا قند به آشه. فقط باید کم کم اضافه کنی تا آشت خیلی شیرین نشه.