چگونه سس جوجه کباب درست کنیم؟ (2 نکته ساده)
چگونه سس جوجه کباب درست کنیم؟
جوجه کباب یکی از غذاهای محبوبی است که بسیاری از مردم دوست دارند. طعم آن با اکثریت سلیقهها هماهنگ است. روش تهیه سس جوجه کباب نقش مهمی در طعم غذا دارد، بنابراین نحوه آمادهسازی آن بسیار اهمیت دارد. در ادامه، انواع سس جوجه کباب را معرفی خواهیم کرد.
انواع سس جوجه کباب
جوجه کباب در کشورهای مختلف با نوعهای مختلف سرو میشود. بنابراین، دستور پخت و انواع سسهای مورد استفاده نیز بر اساس سلیقه هر کشور متفاوت است. در ادامه، با ما همراه شوید تا با روشهای طبخ و انواع سسهای جوجه کباب آشنا شوید.
سس جوجه کباب زعفرانی
مواد لازم برای تهیه سس:
- 700 گرم کره
- زنجبیل تازه رنده شده
- زعفران دم کرده
- ماست چکیده
- پیاز بزرگ 2 عدد
- روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- آب لیمو نصف استکان
سس جوجه کباب زعفرانی از زعفران به عنوان ماده اصلی و اساسی استفاده میکند. برای حاصل کردن غلیظی در سس، زعفران دمکرده نیاز داریم. قبل از اضافه کردن سایر مواد، زعفران دمکرده به تکههای مرغ افزوده میشود تا طعم و بوی خوبی به مرغ ها بدهد. برای تهیه سس، ابتدا پیازها را خرد کرده و به همراه آب لیمو، نمک و فلفل، ماست، زنجبیل و روغن مایع مخلوط میکنیم. سپس مرغهایی که با زعفران دمکرده یک ساعت استراحت دادهایم را به سس آماده شده اضافه میکنیم. مواد مخلوط را چند ساعت استراحت میدهیم تا طعم همه مواد با هم مخلوط شده و به خورد مرغ ها پخته شوند. پس از گذشت این مدت، جوجههای شما آماده پخت کباب هستند.
سخن پایانی
پیشنهاد ما به شما این است که مقالاتی که درباره طبخ و پخت جوجه کباب در این وبسایت منتشر شده را حتماً مطالعه کنید تا بتوانید جوجه کبابی خوشمزه آماده کنید.
همچنین، برای طبخ جوجه کباب با انواع سسهای مختلف، مقالات دیگر این سایت را نیز بخوانید. امیدواریم که این مطلب مفید واقع شده و از آن استفاده کافی کرده باشید.
جوجه کباب زعفرانی خوشمزه