چگونه سبزی قورمه سبزی را تهیه و در فریزر نگهداری کنیم ؟ (2 نکته ساده)
چگونه سبزی قورمه سبزی را تهیه و در فریزر نگهداری کنیم
قورمه سبزی یک غذای ایرانی مشهور و خوشمزه است که در هر خانهای طبخ میشود. اگر میخواهید سبزیها را از قبل تفت داده و فریز کنید، این کار باعث تسریع در طبخ شما میشود. البته برخی افراد ترجیح میدهند از سبزی تازه استفاده کنند. فریز کردن سبزی خورشتی نیازمند رعایت چندین مرحله مهم است، زیرا طعم خورشت قورمه سبزی به طور قابلتوجهی به نوع و کیفیت سبزیها بستگی دارد.
روش های فریز کردن سبزی خورشتی
اولین قدم این است که سبزیهای قورمه سبزی را با کیفیت و تازه تهیه کنید. سبزیها را تمیز کرده و قبل از خرد کردن آنها را خوب بشویید (بهتر است سه بار). این کار باعث کاهش احتمال آلودگی سبزیها میشود. منتظر بمانید تا سبزیها خشک شوند. حال نوبت خرد کردن سبزیهاست. سبزیها را به طور ریز خرد کنید تا خورشت شما خوشمزه شود و سبزیها زیر دندان نماند. بسیاری معتقدند که باید در این مرحله سبزیها را بستهبندی کنند تا تازگی و خواص آنها حفظ شود. بعضی افراد در این مرحله مقداری از سبزیها را تفت میدهند و سپس بستهبندی میکنند.
حال نوبت تفت دادن سبزیهاست. سبزیها را روی حرارت متوسط به بالا تفت دهید تا رنگشان تغییر کند و میتوانید یک ملاقه روغن هم اضافه کنید. وقتی آب سبزیها کشیده شد و بخار شد، حرارت را خاموش کنید و اکنون وقت بستهبندی است.
فواید تفت دادن سبزی خورشتی
بسیاری از افراد معتقدند که تفت دادن سبزیها قبل از زمان مناسب، باعث رنگ و طعم بهتر خورشت قورمه سبزی میشود. برخی دیگر پیشنهاد میدهند دوبار تفت دادن سبزیهای خورشتی را انجام دهید، یک بار قبل از فریز کردن و بار دیگر قبل از پخت خورشت (هر چه بیشتر سبزیها را تفت دهید، خورشت تیرهتر و خوشمزهتر میشود).
نکاتی که بهتر است بدانید
سبزیها را به صورت یک وعده بستهبندی کنید.
استفاده از سبزیهای بستهبندی شده حداکثر دو تا سه ماه ممکن است مفید باشد.
بعد از تفت دادن سبزیها، منتظر بمانید تا خنک شوند و سپس بستهبندی کنید.
در هنگام بستهبندی، حواستان باشد که هوا از داخل نایلون خارج شود.