چگونه زولبیا را سرخ کنیم ( 2 نکته ساده)
چطور زولبیا را سرخ کنیم
زولبیا یک شیرینی محبوب در ماه رمضان است که خیلی از ما طعمش رو دوست داریم. اما باید به این نکته توجه کنیم که این شیرینی حاوی قند و چربی زیادی هست که برای سلامتی ما خوب نیست. بهتره مصرف شیرینی ها رو محدود کنیم و به جای شیرینی های آماده، خودمون بپزیم. اگر دوست دارید بدونید چطور زولبیا رو پخت کنید، این مطلب رو بخونید و با آموزش های سایت آشپزی رضیم همراه باشید.
طرز تهیه زولبیا خانگی
مواد لازم:
– نشاسته گل 1 لیوان
– ماست 1 لیوان
– آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
– بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
– زعفران دم کرده 1 قاشق چای خوری
– روش طبخ زولبیا:
- نشاسته و ماست رو در یک ظرف مخصوص خوب هم میزنیم تا نشاسته به خوبی حل بشه.
- آرد، بکینگ پودر و آرد سفید رو به مواد اضافه میکنیم.
- زعفران دم کرده رو هم به مواد اضافه کرده و همه چیز رو با هم مخلوط میکنیم.
- ظرف رو با پارچه یا سلفون پوشانده و مواد رو برای دو ساعت در خونه بزارید تا خوب بپفند.
- مواد رو در قیف میریزیم و یک قسمت کوچیک رو در روغن گرم کرده شده میریزیم. اگر پف کنه و بالا بیاد یعنی روغن گرمی است.
- مواد رو به صورت دورانی روی حرارت قرار میدیم و از دو طرف سرخ میکنیم.
- شیرینی ها رو پس از سرخ شدن توی شربت گرم میاندازیم و بعد از ۲ دقیقه بیرون میآوریم. زولبیای شما حاضره. به این لذت بخورید!
نکاتی در مورد سرخ کردن
برای سرخ کردن از روغن مایع استفاده کنید. روغن جامد باعث خشک شدن شیرینی میشه. حتما زولبیا رو به اندازه مناسبی سرخ کنید. زیادی سرخ کردن باعث شدن آن به رنگ طلایی نمیشه. شعله حرارت باید متوسط باشه تا شیرینیها خوب بپفند. وقتی زولبیا رو میپزید، باید از روغن داغ استفاده کنید.