چگونه زولبیا را سرخ کنیم ( 2 نکته ساده)
چگونه زولبیا را سرخ کنیم
زولبیا یک شیرینی محبوب در ماه رمضان است. بیشتر ما این شیرینی را دوست داریم. اما به دلیل شیرینی و چربی زیادش، بهتر است زیاد مصرف نکنید. طرز تهیه زولبیا در خانه ساده و بهتر است. اگر میخواهید یاد بگیرید چگونه زولبیا بپزید، ادامه مطلب بخوانید.
طرز تهیه زولبیا خانگی
مواد لازم:
نشاسته گل 1 لیوان
ماست 1 لیوان
آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
زعفران دم کرده 1 قاشق چای خوری
روش طبخ زولبیا:
- نشاسته و ماست را در ظرفی مخصوص مخلوط کنید تا نشاستهها حل شوند.
- آرد، بکینگ پودر و آرد سفید را به مواد اضافه کنید.
- زعفران دمکرده را همراه مواد خوب هم بزنید.
- ظرف را با پارچه پوشانده و مواد را ۲ ساعت در خانه بگذارید تا پف بگیرند.
- مواد را در قیف بریزید و مقداری از آنها را در روغن گرم کنید تا پف کنند.
- مواد را بچرخانید تا طلایی شوند.
- شیرینی را در شربت گرم کنید و سپس بیرون بیاورید. زولبیای شما آماده است. خوشمزه باشد!
نکاتی راجب سرخ کردن
برای سرخ کردن از روغن مایع استفاده کنید. زیاد سرخ کردن زولبیا منجر به از دست رفتن طعم نمیشود. شعله را متوسط نگه دارید تا به خوبی پف بگیرد. زولبیا باید در روغن داغ سرخ شود.