چگونه زولبیا بامیه را تازه نگه داریم ( 2 نکته ساده)
چگونه زولبیا بامیه را تازه نگه داریم
زولبیا بامیه جزو آن دسته از شیرینیها هستند که طرفداران زیادی دارند و زینببخش سفرههای ماه رمضان ما هستند. هردوی این شیرینیها با چای بسیار خوشمزهتر میشوند. همانطور که میدانید قند و چربی این شیرینیها به شدت بالا است و بهتر است از مصرف بیش از اندازه آنها جلوگیری کنید. در ادامه نکاتی درباره طرز نگهداری این شیرینیها به صورت تازه بیان شده است. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
چگونه زولبیا بامیه را در خانه نگهداری کنیم؟
بهتر است که این شیرینیها را در جای سرد و خشک مانند یخچال نگهداری کنید. آنها را درون ظرف و یا جعبه بگذارید تا از تابش نور جلوگیری شود. پس از خرید زولبیا بامیه آنها را از جعبه مقوایی خود خارج کرده و درون ظرف مناسبی که در دار باشد قرار دهید. زیرا بسیاری از جعبههای شیرینی بهداشتی نیستند. همچنین شهد باقیمانده در جعبه به مرور موجب آلودگی میشود. این شیرینیها را در معرض نور قرار ندهید زیرا تغییر مزه میدهند. به محض این که زولبیا و یا بامیهای که خریداری کردهاید تغییر مزه دادند آنها را دور بریزید.
از خرید زولبیا بامیه تغییر رنگ داده و تیره نیز خودداری کنید. این گونه شیرینیها با روغن سوخته و یا با مواد تاریخ مصرف گذشته تهیه شدهاند. حواس تان باشد که ذرات سوخته نیز به شیرینیها نچسبیده باشد. زولبیا و بامیه باید براق طلایی رنگ و روشن باشند. البته دقت داشته باشید که زولبیاهایی که بیش از حد طلایی اند ممکن است به جای زعفران از رنگ طلایی برای طبخ آنها استفاده شده باشد.
حرف پایانی
همانطور که گفته شد مصرف زیاد شیرینیجات برای تمامی گروههای سنی مضر است پس برای این که زولبیا بامیه را بتوانید در خانه تازه نگهدارید بهتر است که به میزان کم آنها را تهیه کرده تا سریعتر هم مصرف شوند. این گونه هم ضرر اش کمتر است و هم شیرینیهای تان را تازه میل کرده اید.