چگونه زولبیا بامیه را تازه نگه داریم ( 2 نکته ساده)
روشهای نگهداری زولبیا بامیه تازه
زولبیا بامیه از شیرینیهای محبوبی هستند که وقتی با چای سرو میشوند، واقعاً خوشمزه میشوند. اما باید به این نکته توجه کنید که این شیرینیها حاوی قند و چربی زیادی هستند، پس بهتر است مصرف زیاد آنها را جلوگیری کنید. در ادامه نکاتی درباره نگهداری صحیح این شیرینیها آورده شده است. همراه وبسایت آشپزی رضیم باشید.
چگونگی نگهداری زولبیا بامیه در خانه
بهتر است این شیرینیها را در محیط سرد و خشک مثل یخچال نگهداری کنید. آنها را در ظرف یا جعبهای بگذارید تا از نور مستقیم خورشید محافظت شوند. پس از خرید زولبیا بامیه، آنها را از جعبه مقوایی خارج کرده و در ظرف مناسبی که در دسترس دارید قرار دهید، زیرا بسیاری از جعبههای شیرینی بهداشتی نیستند. همچنین، شهد باقیمانده در جعبه ممکن است به مرور آلوده شود. هرگز این شیرینیها را در نور قرار ندهید زیرا باعث تغییر در طعم میشوند. اگر زولبیا یا بامیه تغییر طعم دادند، بهتر است آنها را دور بریزید.
از خرید زولبیا بامیه با رنگ تیره پرهیز کنید. این نوع شیرینیها احتمالاً با روغن سوخته یا مواد منسوخ تهیه شدهاند. توجه کنید که ذرات سوخته نباید به شیرینیها چسبیده باشند. زولبیا و بامیه باید رنگ طلایی درخشان داشته باشند. اما بهتر است توجه داشته باشید که اگر زولبیاها طلایی بیش از حد باشند، ممکن است برای رنگدهی از مواد دیگر به جای زعفران استفاده شده باشد.
نکته آخر
مصرف بیش از حد شیرینیها برای همه افراد مضر است، پس بهتر است تعداد آنها را محدود نگه دارید تا زودتر مصرف شوند. این کار هم به خودتان صدمه کمتری و هم به شیرینیهایتان تازگی بیشتری میدهید.