چگونه خیار شور بریزیم ؟ ( 2 نکته ساده)
چگونه خیار شور بریزیم ؟
برای ریختن خیار شور، راههای مختلفی وجود دارد که بهتر است با هر یک آشنا شوید. اگر علاقهمند به خیارشور خانگی هستید، بهتر است روش تهیه خیار شور را بشناسید. اما اگر میخواهید خیارشور را سریعاً تهیه کنید، میتوانید از روش سریع آمادهسازی خیارشور استفاده کنید. ابتدا خیارهای تازه و بوتهای را كامل شستشو دهید. سپس میتوانید از سبزیجات مختلف مانند ترخون، مرزه یا نعنا برای تهیه خیارشور استفاده کنید.
استفاده از آب جوشیده خنک، نمک، فلفل، سیر، سرکه و … نیز برای تهیه خیار شور بسیار مهم است. همه مواد را با هم ترکیب کنید و در ظرف شیشهای بریزید. سپس میتوانید آب جوشیده را با نمک و سرکه ترکیب کرده و روی خیارها بریزید. به مدت دو روز اجازه دهید تا خیارها مزه بگیرند و سپس از آنها استفاده کنید.
روش دوم آمادهسازی خیار شور
یکی از روشهای دیگری که برای آمادهسازی خیار شور استفاده میشود، استفاده از نمک و سرکه است. در این روش، خیارشورها ممکن است بعد از چندین هفته قابل استفاده باشند. بنابراین اگر بعد از چند هفته خیارشور را مصرف میکنید، بهتر است که از این روش استفاده کنید. در ابتدا باید خیارها را بشوید و اجازه دهید به طور کامل خشک شوند. میتوانید در این روش از برگ کرفس، فلفل سبز تند، شوید، ترخون، تخم گشنیز، سیر، آب و سرکه استفاده کنید. همه مواد باید به تعداد خیارها هماهنگ شده باشند. برای هر لیوان آب، سه قاشق غذاخوری نمک و ۴ قاشق غذاخوری سرکه استفاده کنید.
روش سوم تهیه خیار شور
روش بعدی برای تهیه خیار شور این است که بدون سرکه، خیارها را ترشی بیندازید. در این روش، خیارهای ریز قلمی بوتهای را به طور کامل بشوید و به خوبی خشک کنید. میتوانید در این روش از برگ کرفس، زاج سفید، سیر، فلفل سبز تند، ترخون، شوید و سنگ نمک استفاده کنید.