چگونه خمیر همبرگر درست کنیم ؟ ( 2 نکه ساده)
چطور میتوان خمیر همبرگر درست کرد؟
خیلی از مردم دوست دارند خمیر همبرگر را خودشان بپزند. خمیری که برای همبرگر استفاده میشود، باید بافت خوبی داشته باشد. اگر بتوانید بر اساس دستورالعمل مناسب، خمیر این غذا را آماده کنید، بدون شک از طعم خوشمزه غذایتان لذت خواهید برد. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر همبرگر
برای آمادهسازی خمیر همبرگر به مواد مختلفی نیاز دارید. روغن مایع، شیر گرم، سفیده تخم مرغ، پودر خمیر مایه، شکر، آرد، نمک، ماست و … به عنوان اصلیترین مواد استفاده میشوند. برای درست کردن خمیر، ابتدا آب گرم، شکر و پودر خمیر مایه را در ظرف بریزید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا خمیر بخوبی باد شود. سپس، مواد دیگر مانند نمک، تخم مرغ، کره، ماست، روغن و … را اضافه کنید. آرد را به آرامی به مواد اضافه کنید تا خمیر یکنواختتر شود. درب ظرف را با سلفون بپوشانید و خمیر را حدود یک ساعت در محیط گرم قرار دهید.
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس میتوانید خمیر همبرگر را به قسمتهای مساوی تقسیم کنید و آنها را روی سینی در فواصل مناسب قرار دهید. پخت خمیر حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان میبرد. میتوانید روی خمیرها با مخلوط شیر و زرده تخم مرغ بپوشانید و سپس روی آنها کنجد بپاشید. دمای فر باید حدود ۲۰۰ درجه باشد و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا خمیرها کاملاً پخته شوند.
نکات مهم در مورد آمادهسازی خمیر همبرگر
در آمادهسازی خمیر همبرگر باید به نکات مهمی توجه کنید. یکی از مهمترین نکات در تهیه خمیر این غذا، رعایت میزان مواد اولیه است. برخی از مواد نقش حساستری در تهیه خمیر دارند. برای فعال شدن و به خوبی عمل کردن خمیر، استفاده از شکر ضروری است. خمیر مایه از مهمترین مواد برای تهیه خمیر این غذاست. نمک به کنترل فعالیت خمیر کمک زیادی میکند. همچنین، مقدار آرد باید بر اساس سایر مواد، به آرامی به خمیر اضافه شود.