چگونه جوجه کباب تند درست کنیم ؟ (2 نکته ساده)


چگونه جوجه کباب تند درست کنیم؟

جوجه کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که به روش‌های مختلفی طبخ می‌شود و می‌تواند طعم دلچسبی داشته باشد. در این مقاله قصد داریم به شما نحوه طبخ جوجه کباب تند را آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب تند

– سینه‌ مرغ 2 عدد

– پیاز 2 عدد

– سس مایونز 1 پیمانه

– ماست چکیده 1 پیمانه

– رب گوجه 1 پیمانه

– روغن زیتون 1 فنجان

– کره ذوب شده 100 گرم

– ادویه تند یا ادویه مخصوص مکزیکی 2 قاشق مرباخوری

– سیر 2 حبه

– آب لیمو 1 فنجان

– آب پنیر 1 فنجان

– ماست 1 پیمانه

– نمک، فلفل، زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل هندی، رزماری به مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب تند

ابتدا سینه‌های مرغ را به اندازه متوسط خرد کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید. سپس پیاز و سیر را رنده کرده و با مرغ مخلوط کنید. سپس تمام ادویه‌ها، ماست، رب، سس مایونز، آب لیمو و سایر مواد را اضافه کرده و به‌خوبی مخلوط کنید.

در مرحله آخر، مرغ‌ها را استراحت دهید. مواد مخلوط شده را حداقل 1 شب در یخچال استراحت دهید تا به طور کامل مزه بگیرند.

پس از استراحت، می‌توانید مرغ‌ها را به سیخ کشیده و روی ذغال کباب کنید یا از سیخ چوبی استفاده کرده و در ماهیتابه سرخ کنید.

نکاتی برای خوشمزگی

برای تندتر شدن جوجه، هنگام سیخ کشیدن می‌توانید میان جوجه‌ها فلفل تند یا فلفل دلمه ای به سیخ بکشید. همچنین پس از پخته شدن، کره آب شده را به جوجه‌ها بزنید تا طعم بهتری بگیرند.

در صورت حساسیت به فلفل و غذاهای تند، خوردن این غذا را توصیه نمی‌کنم.

با مطالعه این مقاله، امیدوارم بتوانید جوجه کباب تند و خوشمزه‌ای طبخ کنید.

منبع: سایت آشپزی رضیم