چگونه تندی آش رشته را از بین ببریم؟ ( 2 نکته ساده)
چگونه میتوان طعم تندی آش رشته را کم کرد؟
همیشه طعم آش رشته یادآور آشپزخانه و خانه مادری است که همه ما دوست داریم. ممکن است تا به حال آشی کرده باشید که ناخواسته تند شده و به دنبال راه حل برای کاهش تندی آن هستید. در این مقاله به شما روشهای مختلفی برای رفع تندی آش رشته را آموزش میدهیم. پس با ما همراه باشید.
راهحلهای کاهش تندی آش رشته
اگر آش رشته شما به دلیل اضافه کردن زیاد فلفل یا دیگر ادویهها تند شده، نگران نباشید، چرا که میتوانید با روشهایی ساده این مشکل را حل کنید.
یک راهحل ساده این است که کمی آش اضافه کنید یا آب جوش به آش بپرانید، البته بهتر است از این روش استفاده کنید تا آبکی نشود. اگر آبکی شد، میتوانید مواد دیگری مانند رشته را اضافه کنید.
چند تکه سیب زمینی به آش اضافه کنید تا تندی آن کم شود، سپس آنها را از آش جدا کنید.
اضافه کردن دو تکه بادمجان به آش و پس از 10 دقیقه آنها را جدا کردن از آش، تندی آش تماما کاهش خواهد یافت.
نصف کردن توت فرنگی و افزودن به آش نیز میتواند تندی آن را کاهش دهد. پس از رفع تندی، توتها را از آش جدا کنید.
افزودن کمی نوشابه به آش نیز میتواند تندی آن را کاهش دهد.
اضافه کردن کمی آبغوره نیز به عنوان راهی برای کاهش تندی آش مفید است.
راه حل طلایی برای کاهش تندی آش
برای کاهش تندی هر غذایی، میتوانید کمی شکر یا مواد شیرینکننده دیگر به آن اضافه کنید. این روش برای آش رشته هم کارساز است. کافی است کمی شکر را حل کرده و به آشتان اضافه کنید. پس از مدتی، طعم کنونی آش را بچشید تا تفاوت را تجربه کنید.