چگونه تلخی کوکو سبزی را بگیریم ( 2 نکته ساده)

چگونه تلخی کوکو سبزی را بگیریم

کوکو سبزی یک غذای خوشمزه و خوشبو است. طعم و بوی این غذا به نوع سبزی‌هایی که استفاده می‌کنید وابسته است. گاهی اوقات ممکن است کوکو بیش از حد تلخ شود. ادامه مطلب را بخوانید تا راه‌های برطرف کردن تلخی کوکو سبزی را به شما بگوییم.

چه چیز هایی باعث تلخ شدن کوکو سبزی می شود

اگر از سبزی جعفری استفاده می‌کنید، بهتر است زیادی آن را در کوکو سبزی خود استفاده نکنید، زیرا ممکن است تلخی آن را افزایش دهد. با کمتر ریختن جعفری، می‌توانید تلخی غذا را کم کنید.

اگر مقدار سبزی ریحان زیاد باشد، ممکن است غذایتان تلخ شود.

هنگام سرخ کردن سبزی‌ها، مراقب باشید که زیادی آن‌ها را سرخ نکنید، زیرا این کار می‌تواند باعث تلخ شدن کوکو سبزی شود. بهتر است سبزی‌ها را تا حدی سرخ کنید که رنگ آن‌ها تغییر کند.

چگونه برطرف کردن تلخی کوکو سبزی

اضافه کردن تخم مرغ می‌تواند به کاهش تلخی غذا کمک کند.

هنگامی که کوکو تلخ شده است، می‌توانید مقداری آرد به آن اضافه کنید تا تلخی غذا کمتر شود.

اگر مواد کوکوتان تلخ شده است، می‌توانید زرشک و نمک بیشتری اضافه کنید. زرشک به دلیل طعم ترشی که دارد می‌تواند به همراه نمک تلخی کوکو را کاهش دهد.

سخن آخر

کوکو سبزی یک غذای خوشمزه است که طعم و بوی خاص خود را دارد. اگر کوکوتان تلخ شد، می‌توانید با اضافه کردن تخم مرغ یا زرشک و نمک بیشتر، تلخی آن را کاهش دهید. سایر نکات توصیه‌شده را در بالا مطالعه کنید تا از طعم خوب کوکو سبزی لذت ببرید.

منبع : سایت آشپزی رضیم