چگونه تلخی فلافل را بگیریم ؟ (2 نکته ساده)

راه‌های تهیه فلافل تلخ

فلافل یک غذای سنتی جنوبی کشور ماست که بسیار سریع و آسان تهیه می‌شود. برای اینکه فلافل شما همچون فلافل‌های اصلی جنوب خوشمزه شود، باید چندتا نکته را رعایت کنید. در اینجا به شما نشان می‌دهیم چگونه می‌توانید تلخی این غذا را برایتان مانع ناشود.

مواد لازم

نخود: ۳۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد متوسط

تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری

پودر زیره سبز یا سیاه: ۱ قاشق چایخوری

سیر: ۳ حبه

جعفری: ۵۰ گرم

سیب‌زمینی: ۱ عدد کوچک

لیموترش: ۱ عدد متوسط

زردچوبه و روغن: به اندازه کافی

نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی

ادویه مخصوص: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه فلافل

ابتدا نخود‌ها را 48 ساعت خیس کنید و هر چند ساعت آب آن را تعویض کنید. پس از آبپز شدن سیر، پیاز، جعفری، و سیب‌زمینی همراه با نخود‌ها را چرخ کنید. این مرحله را سه بار تکرار کنید. سپس تمام مواد را در یک کاسه بزرگ قرار داده و تخم گشنیز، زردچوبه، نمک و فلفل، زیره و آبلیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا مواد آماده قالب زدن فلافل هستند. بعد از قالب زدن، دایره‌های فلافل را در روغن گرم بپزید.

روش برطرف کردن تلخی فلافل

اگر مقادیر مواد اولیه بیشتر یا کمتر از حداقل دستور آماده شوند، ممکن است طعم غذا تلخ شود. در صورت تلخ شدن غذا می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید.

1- اگر مقدار جعفری زیاد شود، غذا ممکن است تلخ شود. با افزودن کمی لیموترش و نمک می‌توانید تلخی غذا را برطرف کنید.

2- اگر تخم گشنیز یا زیره بیش از حد استفاده شود، می‌توان با اضافه کردن یک تخم مرغ به مواد تلخی را برطرف کرد.

3- اگر زردچوبه بیشتر از حد استفاده شود، ممکن است طعم غذا تلخ شود.

نتیجه‌ی کلی

فلافل یک غذای خوشمزه و آسان برای پختن است. با رعایت نکات ارائه شده، می‌توانید فلافل خوشمزه‌ای تهیه کرده و لذت ببرید. در صورت تلخ شدن غذا، می‌توان با رعایت اقداماتی که گفته شده، تلخی غذا را برطرف کرد.

منبع: سایت آشپزی رضیم