چگونه تلخی خیار شور را بگیریم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه می‌توانیم تلخی خیارشور را کاهش دهیم؟

گاهی وقت‌ها پس از تهیه خیار شور، تلخی در آن حس می‌شود. برای از بین بردن این تلخی، باید روش‌ها و نکات مهمی را رعایت کنید. خیارهایی که تلخ هستند اغلب به دلیل بذر نامناسبی هستند که دارند به خوبی رشد نمی‌کنند. تعداد زیادی از خیارها تلخ هستند و ممکن است بدون آشفتن آنها برای تهیه خیارشور استفاده شوند. اگر از خیارهای تلخ برای تهیه خیارشور استفاده شود، آب خیارشور نیز تلخ خواهد شد و طعم خوبی ندارد. با ما همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

استفاده مناسب از سرکه برای کاهش تلخی خیارشور

یکی از روش‌های مهم برای کاهش تلخی خیارشور، استفاده صحیح از سرکه است. تناسب مناسبی بین سرکه استفاده شده برای تهیه خیارشور و تلخی آن، می‌تواند تلخی را کاهش دهد. به عنوان مثال، برای هر پیمانه آب، باید تقریباً ۴ قاشق غذاخوری سرکه استفاده کنید. اگر خیارها تلخ هستند، می‌توانید مقدار سرکه را افزایش دهید. توجه داشته باشید که اگر از نمک زیادی برای تهیه خیارشور استفاده کنید، تلخی آن افزایش خواهد یافت.

بنابراین، برای کاهش تلخی خیارشور، مقادیر ماده‌های مورد استفاده برای تهیه آن را باید با دقت اندازه‌گیری کنید. تنها ماده‌ای که می‌تواند کمک کند تا تلخی کاهش یابد، سرکه است.

تعویض آب خیار شور برای کاهش تلخی خیارها

یکی از روش‌های دیگر برای کاهش تلخی خیارشور، تعویض آب آن است. اگر آب خیارشور را تعویض کنید و آب جوش را به جای آن بریزید، می‌توانید تلخی را کاهش دهید. با این حال، این روش در برخی موارد ممکن است موثر نباشد. برای تعویض آب خیارشور باید آب جوش را با نمک و سرکه مخلوط کرده و سپس جایگزین آب قبلی در ظرف خیارشور کنید. به این ترتیب، خیارها بازتر و خوشمزه‌تر خواهند شد.

منبع : سایت آشپزی رضیم