چگونه تلخی آش رشته را از بین ببریم؟ (2 نکته ساده)

چگونه می‌توانیم طعم تلخ آش رشته را اصلاح کنیم؟

آش رشته یک غذای خوشمزه و سنتی ایرانی است که خیلی از ماها دوست داریم. اما اگر خوب توجه نکنیم، ممکنه طعمش خوب نشه. یکی از دلایلی که ممکنه آش تلخ بشه استفاده زیاد از سبزیجات، مخصوصا نعنا. اگر تا حالا با این مشکل روبه‌رو بودید، با ما همراه باشید تا راه‌حل‌ها رو بررسی کنیم.

حالا بیایید دلایل و راه‌حل‌های برطرف کردن طعم تلخ آش رشته رو با هم مرور کنیم. به آشپزی رضیم توجه کنید.

علت تلخ شدن آش

  1. آش رشته ممکنه به خاطر زیادی سبزیجات تلخ بشه، مثل شنبلیله و تره، اگر بیش‌از‌حد از اونا استفاده کنید.
  2. نعنا داغ یکی دیگه از دلایل طعم تلخ آشه. وقتی نعنا داغ به مقدار زیاد به آش اضافه کنید، ممکنه طعمش تلخ بشه. برا همین خیلی به اندازه استفاده ازش توجه کنید.
  3. اگه زردچوبه سوخته باشه، ممکنه طعم زننده‌ای به غذا بده. پیاز هم اگه سوخته بشه، می‌تونه باعث تلخ شدن آش رشته بشه.
  4. هنگامی که پیاز رو سرخ می‌کنید، اگه اضافه به خورد نکنید، ممکنه باعث تلخ شدن آش رشته بشه.

رفع تلخی آش رشته

  • اگه آش رشتهتون تلخ شده، می‌تونید با این روش‌ها مشکل رو حل کنید:
  • استفاده از چاشنی‌های ترش مثل آب لیمو یا آبغوره می‌تونه کمک کنه تا تلخی آش کم‌تر بشه.
  • اضافه کردن نمک به پیاز سرخ شده یا غذای تلخ، می‌تونه کمک کنه تا تلخی آش کاهش پیدا کنه.
  • اضافه کردن آب جوش به آش رشته و کمی رشته بیشتر می‌تونه به تلخی آش کمک کنه.
  • اضافه کردن سیب زمینی و هویج به آش رشته می‌تونه کمک کنه تا طعم تلخ کمتری داشته باشه.
  • اگه آشتون به خاطر سبزی یا پیاز تلخ شده، از زردچوبه و فلفل کمتر استفاده کنید.

منبع: سایت آشپزی رضیم