چگونه بوی سوختگی قورمه سبزی را از بین ببریم ؟ (2 نکته ساده)

چطور بوی سوخته شدن قورمه سبزی را برطرف کنیم

قورمه سبزی یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که اغلب به دلایلی مثل دقت کافی در طبخ و یا مشغله زیاد ممکن است سوزانده شود. ممکن است فکر کنید که غذای سوخته کاری انجام نمی‌دهد و لازم است آن را دور بیندازید، اما بگذارید بگوییم که با چند روش ساده می‌توانید همان غذای سوخته را قابل مصرف تبدیل کنید.

روش‌های رفع بوی سوخته شدن خورشت قورمه سبزی

هنگام طبخ خورشت قورمه سبزی، اگر آب آن به دلایلی همچون فراموشی بجوشد و خورشت سوزانده شود، اصرار نکنید که آب دیگری اضافه کنید زیرا خورشت به هر حال بوی سوخته را به خود گرفته است و اصلاحی در آن ایجاد نمی‌کند. همچنین از مخلوط کردن مواد داخل قابلمه خودداری کنید. اولین قدمی که باید انجام دهید این است که زیر قابلمه را خاموش کنید. در مرحله بعدی، قسمت‌های نپزیده و سالم خورشت را جدا کرده و در ظرف دیگری بریزید.

برای از بین بردن بوی سوخته شدن خورشت قورمه سبزی، می‌توانید از پیاز استفاده کنید. پیاز را خرد کرده و درون قابلمه بیندازید و آب هم اضافه کنید. وقتی بو برطرف شد، پیاز را از قابلمه خارج کنید و خورشت آماده سرو است.

همچنین می‌توانید از ترکیب آب، روغن، و نمک استفاده کنید. آن‌ها را با هم مخلوط کرده و به مقداری که خورشت سالم را جدا کرده‌اید اضافه کنید و منتظر بجوشیدن مواد باشید تا بوی سوختگی برود.

یک روش دیگر استفاده از شکر است. قسمت‌های سالم قورمه سبزی را جدا کرده و در ظرف جداگانه قرار دهید، سپس کمی شکر اضافه کنید. مراقب باشید که مقدار شکر زیادی ندهید تا طعم غذا تغییر نکند.

نکات پایانی

اگر خورشتتان سوخته است آن را هم نداغ کنید زیرا این باعث می‌شود که بوی سوختگی در کل خورشت پخش شود. قسمت‌های سالم را جدا کرده و از قابلمه دیگری برای پخت استفاده کنید. برای رفع بوی سوخته شدن برنج هم می‌توانید یک تکه نان را خیس کرده و روی برنج قرار دهید.

 

 

منبع : سایت آشپزی رضیم