چگونه با پاستیل آبنبات درست کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه با پاستیل آبنبات درست کنیم ؟

امروزه بسیاری از افراد از پاستیل‌های خشک شده استفاده می‌کنند تا آبنبات خوشمزه‌ای از آنها درست کنند. آبنبات یک میوه خوشمزه است که بسیاری از افراد آن را خانگی تهیه می‌کنند. برای درست کردن آبنبات میوه ای باید مراحل لازم را دنبال کنید تا به نتیجه دلخواه برسید. پس با ما وبسایت آشپزی رضیم همراه باشید.

مراحل تهیه آبنبات با پاستیل

پاستیل‌های خشک شده را برای تهیه آبنبات میوه ای به آب جوش بریزید تا کاملاً حل شوند. برای حل شدن خوراکی‌های خشک شده، آنها را در آب جوش قرار داده و حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا مواد حل شوند. بسیاری از افراد برای تهیه آبنبات میوه ای از رنگ‌ها و شکر استفاده می‌کنند.

برای تهیه آبنبات میوه ای، ابتدا باید پاستیل‌های خشک شده را در ظروف مختلف به مقدار دلخواه بریزید. برای درست کردن آبنبات میوه ای، می‌توانید از قالب‌های مناسب استفاده کنید. خوراکی‌های خشک شده با طعم‌های پرتقال، سیب و سایر میوه‌ها مناسب برای تهیه آبنبات هستند. سپس می‌توانید شکر و آب را با خوراکی‌های حل شده در آب ترکیب کنید و آنها را روی حرارت قرار دهید تا کاملاً داغ شوند و شکر حل شود.

روش تهیه آبنبات با پاستیل

اگر می‌خواهید مقدار زیادی آبنبات درست کنید، به نسبت یکسانی آب و شکر استفاده کنید. ابتدا میوه‌های برش داده شده را در قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید. صبر کنید تا میوه به حالت شربتی برسد که زمان آن بسته به نوع میوه تا ۲۰ تا ۴۵ دقیقه متغیر است. بعد از آنکه شربت غلیظ شد، برش‌های میوه را از شربت خارج کرده و آنها را روی ورقه سیلیکونی قرار دهید. سپس منتظر بمانید تا آبنبات سرد شود و آن را به قالب‌های دلخواه بریزید.

منبع : سایت آشپزی رضیم