چگونه با سبزی خشک کوکو درست کنیم ( 2 نکته ساده)
چگونه با سبزی خشک کوکو درست کنیم
دستور پخت کوکو سبزی با سبزی تازه بسیار خوشمزهتر از پخت آن با سبزی خشک است. اما میتوانید ترفندهایی انجام دهید تا پخت کوکو سبزی با سبزی خشک که از قبل خشک کردهاید هم به خوشمزگی سبزیتازه شود. در ادامه با ما همراه باشید تا برای شما دستور پخت کوکو سبزی با سبزی خشک را به همراه نکات آن به صورت مرحله به مرحله توضیح دهیم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکو با سبزی خشک
سبزی خشک کوکو (تره، جعفری، گشنیز، شوید) ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
سیر رنده شده ۱ قاشق مربا خوری
زرشک و گردو در صورت تمایل
نمک، فلفل سیاه، پودر زرچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کوکو سبزی با سبزی خشک
ابتدا سبزی خشک را داخل یک کاسه بریزید و به روی آن آب گرم بریزید. حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه صبر کنید تا کاملا سبزیها خیس بخورند. بعد از مدتزمان لازم آب سبزیها را خالی کنید و کنار بگذارید تا کاملا آب آن گرفته شود. (دلیل این که سبزی باید خیس بخورد، این است که در هنگام پخت گولهگوله نشود.)
در مرحله بعدی باید تخم مرغها را به مواد اضافه کنید و به خوبی باهم مخلوط کنید.
سپس باید فلفل، نمک و زرد چوبه را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
در مرحله آخر باید مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و به روی حرارت قرار دهید. بعد از این که روغن کاملا داغ شد باید مایه کوکو را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق سطح کوکو را کاملا صاف کنید.
نکتهای که باید به آن دقت کنید، مقدار شویدی است که در مخلوط سبزی خشک قرار دارد. اگر مقدار شوید خیلی باشد باعث شل و شیرین شدن طعم کوکو سبزی میشود.
سخن آخر
طعم کوکو با سبزی تازه از کوکو با سبزی خشک بسیار بهتر و خوشمزهتر است. اما در بعضی مواقع در صورتی که وقت گرفتن سبزی تازه نداشتید میتوانید از سبزی که از قبل خشک کردهاید برای پخت کوکو استفاده کنید. میتوانید از ترفندهایی که در قسمت بالا گفته شده است استفاده کنید تا کوکوهایتان خوشمزهتر شود.