چگونه آش دوغ ترش را شیرین کنیم؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه آش دوغ ترش را شیرین کنیم؟

آش دوغ یک نوع غذای خوشمزه ترکی است که با استفاده از دوغ، برنج، نخود و سبزی‌های خاص تهیه می‌شود. اگر آش ترش شد، ممکن است ناخوشایند باشد. در این مطلب، راه‌هایی برای شیرین کردن آش ترش را به شما آموزش می‌دهیم.

اگر مایل به آش‌پزی هستید، در سایت آموزش آشپزی رضیم همراه ما باشید.

علت ترش شدن آش

علت اصلی ترش شدن آش دوغ، استفاده از دوغ ترش است. اگر دوغ ترش استفاده کنید، آش ترش خواهد شد. بنابراین، بهتر است از دوغی که ترشی آن کمتر استفاده کنید یا از محصولات دیگر مثل ماست استفاده کنید.

شیرین کردن آش دوغ

اگر آش ترش شد، می‌توانید با روش‌های زیر آن را شیرین تر کنید:

  • بهترین روش برای شیرین کردن آش، اضافه کردن ماست شیرین به آن است. پیش از اضافه کردن ماست، حتماً آن را با همزن مخلوط کنید تا یکنواخت شود و داخل آش گلوله نشود.
  • روش دیگر اضافه کردن دوغ شیرین به آش است و در این حالت باید مقدار سایر مواد را هم افزایش دهید.
  • اضافه کردن کمی شکر یا عسل نیز می‌تواند ترشی آش را کم کند اما توجه داشته باشید که مقدار زیادی استفاده نکنید تا غذا اغماضی نشود.

منبع : سایت آشپزی رضیم