چه کنیم گوشت همبرگر جمع نشود ؟ ( 2 نکته ساده)
چطور میتوانیم جلوی جمع شدن گوشت همبرگر را بگیریم؟
وقتی همبرگر را پخت میکنید، یکی از مشکلاتی که ممکن است با آن روبرو شوید، جمع شدن گوشت است. اما نگران نباشید، راهحلهایی برای جلوگیری از این اتفاق وجود دارد. امروزه بسیاری از افراد در منزل به پخت همبرگر علاقه دارند، بنابراین بهتر است با تکنیکها و روشهای مناسب آشنا شوند. با ما در سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.
دلایل اصلی جمع شدن گوشت همبرگر
یکی از عوامل مهم برای جلوگیری از جمع شدن گوشت همبرگر، انتخاب گوشت مناسب است. گوشتهایی که دارای ۲۰ درصد چربی هستند برای پخت همبرگر بسیار مناسب هستند. همچنین گوشتهای بدون چربی مناسب برای این کار نیستند. امروزه میتوانید انواع گوشتهای مناسب برای همبرگر را در فروشگاهها پیدا کنید. برای خرید بهترین نوع گوشت، میتوانید از فروشندگان تخصصی بهره ببرید.
یکی دیگر از دلایل مهم جمع شدن گوشت، انقباض بیش از حد گوشت است. زمانی که فیبر عضلانی در گوشت شکل میگیرد، انقباض اتفاق میافتد. در حین پخت همبرگر، مولکولهای پروتئین در گوشت باید جمع شوند. بنابراین باید عوامل موثر بر جمع شدن گوشت را در زمان پخت کنشناسی کرد. زمانی که پیوندهای فیبرها از هم فاصله میگیرند، به ساختارهای بلندتری تبدیل میشوند.
بهترین راهکار جلوگیری از جمع شدن گوشت همبرگر
حتماً باید فرایندهایی که موجب از دست دادن شکل طبیعی گوشت میشوند را بدانید. یکی از دلایل دیگری که باعث جمع شدن گوشت میشود، انتخاب گوشتهای با اضافه کردن آب است. بسیاری از فروشندگان به گوشتها آب و نمک اضافه میکنند تا وزن گوشت افزایش یابد. در هنگام پخت، آب گوشت تبخیر شده و این موضوع میتواند با جلوگیری از جمع شدن گوشت تداخل ایجاد کند. بنابراین بهتر است از فروشگاههای معتبر برای خرید گوشت استفاده کنید تا جلوی جمع شدن گوشت همبرگر را بگیرید. همچنین اگر برش گوشت نسبتاً نازک باشد، احتمال جمع شدن گوشت کمتر است، بنابراین برای پخت بهتر، گوشتهای نازکتری را انتخاب کنید.