چه کنیم کیک اسفنجی پف کند؟ ( 2 نکته ساده)
کیک اسفنجی یک نوع کیک خوشمزه است که با استفاده از تخم مرغ، آرد و شکر تهیه میشود. این نوع کیک، یکی از پرطرفدارترین کیکها در جهان است. میتوانید این کیک را با انواع تزیینات مانند کرم، مربا، میوه و شکلات زیبا کنید.
اگر در تهیه کیک اسفنجی مراقب نباشید، ممکن است مشکل پف شدن کیک پیش بیاید و بخواهید راهحل آن را بدانید. علت و راه حل پف نکردن کیک اسفنجی به شما توضیح داده خواهد شد.
- علت فراوانی برای پف نشدن کیک اسفنجی وجود دارد. اما برخی از مهمترین علل شامل عدم استفاده کافی از موادی مانند بیکینگ پودر، سرخ کننده، تخم مرغ و شیر، افزودن زیاد مواد مرطوب به خمیر، و پخت ناکافی کیک میشود.
برای رفع مشکل پف نشدن کیک اسفنجی میتوانید از بیکینگ پودر جهت پف کردن کیک، اسید استاتیک یا شیر، و رعایت دما و زمان مناسب پخت کمک بگیرید. با این روشها میتوانید یک کیک خوشمزه و بافت نرم و مرطوب تهیه کنید.