نماد سایت آشپزی ایرانی

چه کنیم شربت زولبیا شکرک نزند ( 2 نکته ساده)

چه کنیم شربت زولبیا شکرک نزند ( 2 نکته ساده)

چه کاری بکنیم که شربت زولبیا شکرک نزند

زولبیا یکی از شیرینی‌های پرطرفدار ماه رمضان است. این شیرینی با ترکیب نشاسته، ماست و شربت بار تهیه می‌شود. شربت بار مانند عسل است که برای پختن شیرینی‌های مختلف مانند زولبیا، بامیه، گوشفیل و یا برای ترد شدن کیک‌های اسفنجی به کار می‌رود. این شربت همچنین برای سرو کردن خاگینه نیز استفاده می‌شود. در این مقاله تلاش کرده‌ایم نحوه تهیه شربت بار و روش‌های جلوگیری از شکرک‌زدن آن را به شما آموزش دهیم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

طرز تهیه شربت بار

آب 2 لیوان

شکر 3 لیوان

گلاب 4/1 پیمانه

زعفران دم کرده غلیظ به میزان دلخواه

آب لیمو 1 قاشق مربا خوری

روش طبخ شربت بار:

  1. ابتدا شکر و آب را درون یک ظرف قرار داده و مقداری آن را به آب اضافه کرده تا حل شود. سپس آب را روی حرارت بالا قرار داده و به جوش درآورید. ( حرارت پایین باعث آن می‌شود که آب تبخیر شود و شکر بسوزد ).
  2. زعفران غلیظ و گلاب را به مخلوط اضافه کنید.
  3. آب لیمو را نیز ریخته و پس از چند دقیقه زیر حرارت ملایم آن را خاموش کنید. شربت بار آماده است.

راه‌کار‌های جلوگیری از شکرک‌زدن شربت بار

ممکن است پس از تهیه زولبیا، شربت شما شکرک زده شود و ندانید مشکل از کجاست.

هنگامی که شربت شما قل می‌زند، از آن نزده و باز هم بزنید. این کار باعث می‌شود دانه‌های شکر به هم چسبیده و یکپارچه شوند که به شکرک منجر می‌شود.

برای بررسی قوام شربت از قاشق‌های چوبی استفاده کنید. زیرا قاشق‌های فلزی ممکن است دانه‌های شکر را به یکدیگر چسبانده و شربت را شکرک کنند.

در طول پخت شربت، دانه‌های شکر را از لبه‌های ظرف پاک کنید تا به شربت نچسبند و شربت شما شکرک‌نزند.

شربت باقی‌مانده را در ظرف ببندید و در فریزر نگهداری کنید.

برای جلوگیری از شکرک زدن، در انتهای مراحل پخت مقداری گلوکز بی‌رنگ اضافه کنید. گلوکز از شکرک زدن جلوگیری می‌کند.

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی

خروج از نسخه موبایل