چه کنیم شربت زولبیا شکرک نزند ( 2 نکته ساده)

چه کاری بکنیم که شربت زولبیا شکرک نزند

زولبیا یکی از شیرینی‌های پرطرفدار ماه رمضان است. این شیرینی با ترکیب نشاسته، ماست و شربت بار تهیه می‌شود. شربت بار مانند عسل است که برای پختن شیرینی‌های مختلف مانند زولبیا، بامیه، گوشفیل و یا برای ترد شدن کیک‌های اسفنجی به کار می‌رود. این شربت همچنین برای سرو کردن خاگینه نیز استفاده می‌شود. در این مقاله تلاش کرده‌ایم نحوه تهیه شربت بار و روش‌های جلوگیری از شکرک‌زدن آن را به شما آموزش دهیم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

طرز تهیه شربت بار

آب 2 لیوان

شکر 3 لیوان

گلاب 4/1 پیمانه

زعفران دم کرده غلیظ به میزان دلخواه

آب لیمو 1 قاشق مربا خوری

روش طبخ شربت بار:

  1. ابتدا شکر و آب را درون یک ظرف قرار داده و مقداری آن را به آب اضافه کرده تا حل شود. سپس آب را روی حرارت بالا قرار داده و به جوش درآورید. ( حرارت پایین باعث آن می‌شود که آب تبخیر شود و شکر بسوزد ).
  2. زعفران غلیظ و گلاب را به مخلوط اضافه کنید.
  3. آب لیمو را نیز ریخته و پس از چند دقیقه زیر حرارت ملایم آن را خاموش کنید. شربت بار آماده است.

راه‌کار‌های جلوگیری از شکرک‌زدن شربت بار

ممکن است پس از تهیه زولبیا، شربت شما شکرک زده شود و ندانید مشکل از کجاست.

هنگامی که شربت شما قل می‌زند، از آن نزده و باز هم بزنید. این کار باعث می‌شود دانه‌های شکر به هم چسبیده و یکپارچه شوند که به شکرک منجر می‌شود.

برای بررسی قوام شربت از قاشق‌های چوبی استفاده کنید. زیرا قاشق‌های فلزی ممکن است دانه‌های شکر را به یکدیگر چسبانده و شربت را شکرک کنند.

در طول پخت شربت، دانه‌های شکر را از لبه‌های ظرف پاک کنید تا به شربت نچسبند و شربت شما شکرک‌نزند.

شربت باقی‌مانده را در ظرف ببندید و در فریزر نگهداری کنید.

برای جلوگیری از شکرک زدن، در انتهای مراحل پخت مقداری گلوکز بی‌رنگ اضافه کنید. گلوکز از شکرک زدن جلوگیری می‌کند.

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی