چه کنیم شربت زولبیا شکرک نزند ( 2 نکته ساده)
چه کاری بکنیم که شربت زولبیا شکرک نزند
زولبیا یکی از شیرینیهای پرطرفدار ماه رمضان است. این شیرینی با ترکیب نشاسته، ماست و شربت بار تهیه میشود. شربت بار مانند عسل است که برای پختن شیرینیهای مختلف مانند زولبیا، بامیه، گوشفیل و یا برای ترد شدن کیکهای اسفنجی به کار میرود. این شربت همچنین برای سرو کردن خاگینه نیز استفاده میشود. در این مقاله تلاش کردهایم نحوه تهیه شربت بار و روشهای جلوگیری از شکرکزدن آن را به شما آموزش دهیم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
طرز تهیه شربت بار
آب 2 لیوان
شکر 3 لیوان
گلاب 4/1 پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ به میزان دلخواه
آب لیمو 1 قاشق مربا خوری
روش طبخ شربت بار:
- ابتدا شکر و آب را درون یک ظرف قرار داده و مقداری آن را به آب اضافه کرده تا حل شود. سپس آب را روی حرارت بالا قرار داده و به جوش درآورید. ( حرارت پایین باعث آن میشود که آب تبخیر شود و شکر بسوزد ).
- زعفران غلیظ و گلاب را به مخلوط اضافه کنید.
- آب لیمو را نیز ریخته و پس از چند دقیقه زیر حرارت ملایم آن را خاموش کنید. شربت بار آماده است.
راهکارهای جلوگیری از شکرکزدن شربت بار
ممکن است پس از تهیه زولبیا، شربت شما شکرک زده شود و ندانید مشکل از کجاست.
هنگامی که شربت شما قل میزند، از آن نزده و باز هم بزنید. این کار باعث میشود دانههای شکر به هم چسبیده و یکپارچه شوند که به شکرک منجر میشود.
برای بررسی قوام شربت از قاشقهای چوبی استفاده کنید. زیرا قاشقهای فلزی ممکن است دانههای شکر را به یکدیگر چسبانده و شربت را شکرک کنند.
در طول پخت شربت، دانههای شکر را از لبههای ظرف پاک کنید تا به شربت نچسبند و شربت شما شکرکنزند.
شربت باقیمانده را در ظرف ببندید و در فریزر نگهداری کنید.
برای جلوگیری از شکرک زدن، در انتهای مراحل پخت مقداری گلوکز بیرنگ اضافه کنید. گلوکز از شکرک زدن جلوگیری میکند.