چه کنیم زولبیا پف کنه ( 2 نکته ساده)

چگونه زولبیا را پف کنیم

زولبیا یکی از شیرینی‌هایی است که در ماه رمضان همراه با بامیه بر روی میز افطار قرار می‌گیرد. این شیرینی خوشمزه را می‌توانید با چای مصرف کنید تا از خوردن آن لذت بیشتری ببرید. اما به مقدار قند و کالری آن توجه کنید و از مصرف بیش از حد آن پرهیز کنید. شاید تا به حال سعی کرده‌اید زولبیا را در خانه تهیه کنید اما احتمالاً نتوانسته‌اید آن را به خوبی پف کنید. برای اینکه زولبیا‎ی خوشمزه و پف‌کرده‌ای درست کنید، این مطلب را مرور کنید و همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

دلایل عدم پف شدن زولبیا در خانه

سرخ کردن زولبیا با روغن جامد ممکن است باعث شدن آن سفت و خشک شود و از پف شدن آن جلوگیری کند. حواس‌تان به شعله باشد و حرارت را مناسب تنظیم کنید. حرارت زیاد باعث سوختن شیرینی می‌شود نه پف شدن آن. روغن باید به طور کامل داغ شود و سپس مواد زیر را قرار دهید. برای تست آمادگی روغن، مقدار کمی از مواد تهیه‌شده خود را در روغن بریزید، اگر سریع پف کرد و بالای روغن شناور شد، روغن آماده است. در این صورت شیرینی شما پف خواهد شد. مقدار مواد استفاده شده باید دقیق باشد و اندازه‌گیری آن‌ها نباید تقریبی باشد. اگر تمامی نکات فوق را رعایت کردید اما زولبیای شما هنوز هم پف نکرده است، می‌توانید کمی بیکینگ پودر به مواد خود افزوده و دوباره به خوبی هم بزنید و سرخ‌کردن را ادامه دهید.

نکات مهم برای پف دادن

برای سرخ‌کردن بهتر است از روغن مایع استفاده کنید، زیرا روغن مایع کمترین آسیب را به شیرینی وارد می‌کند. مواد را روی شعله ملایم و متوسط سرخ کنید و اطمینان حاصل کنید که روغن به خوبی داغ شده است. همیشه ابتدا با سرخ کردن مقدار کمی از مواد آزمایش کنید تا مطمئن شوید که حرارت مناسب است. مقادیر مواد را دقیق اندازه‌گیری کنید و سپس شیرینی را طبخ کنید. همچنین در استفاده از بیش از حد بیکینگ پودر برای پف دادن شیرینی، اغراق نکنید.

نتیجه نهایی

با رعایت نکات گفته شده می‌توانید زولبیای پف‌کرده و لذیذی درست کنید.

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی