چه کنیم زولبیا خشک نشود ( 2 نکته ساده)

چه کنیم زولبیا خشک نشود

اگر علاقه‌مند به شیرینی‌جات هستید، حتماً زمانی تجربه چشیدن زولبیا را داشته‌اید. برای افطار، بسیاری از افراد این شیرینی را تهیه می‌کنند. اما باید دقت داشته باشید که این شیرینی غنی از قند و انرژی است که برای افراد دیابتی مناسب نیست. در ماه رمضان، بسیاری از خانم‌ها سعی می‌کنند خودشان این شیرینی را بپزند. اما ممکن است بعد از طبخ، زولبیای تهیه شده خیلی خشک یا نرم شده باشد. برای حل این مشکل، این مطلب را مطالعه کنید. همراه وب‌سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

طرز تهیه زولبیا خانگی

نشاسته گل(گندم) 1 لیوان
ماست پرچرب کمی ترش شده 2/1 لیوان
گلاب 3/1 لیوان
آرد سفید قنادی ۱ قاشق غذا خوری
روغن مایع 1 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
عسل ۱ قاشق غذا خوری(می توانید شربت بار را جایگزین کنید)

طرز طبخ زولبیا:

  1. نشاسته را به خوبی درون ماست حل کنید تا یکدست شود.
  2. اکنون نوبت افزودن زعفران، گلاب، روغن و آرد به مواد مان است. مواد را با همزن دستی و یا برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید.
  3. در این مرحله خمیر مایه و بیکینگ پودر را افزوده و دوباره هم بزنید.
  4. نوبت اضافه کردن عسل است.
  5. روی ظرف را با سلفون و یا پارچه پوشانده و به مدت 1 ساعت در فضای محیط قرار دهید تا روی آن حباب تشکیل دهد و پف کند.
  6. تا یک بند انگشت درون ظرف تان روغن بریزید و مواد را داخل قیف ریخته و به صورت دایره هایی که یکدیگر را قطع می کنند مواد را درون روغن بریزید.
  7. در این مرحله زولبیا را بلافاصله درون ظرف حاوی شهد گرم ( در مطالب قبلی سایت طرز تهیه اش را گفته ایم) غوطه ور می کنیم. نوش جان

راه کار خشک نشدن

استفاده بیش از حد از آرد باعث خشک شدن این شیرینی می‌شود.

اگر سوراخ‌های قیف زیاد باشد، شیرینی خیلی خشک می‌شود.

توجه داشته باشید که سرخ کردن زولبیا در روغن باعث ترد شدن آن نمی‌شود، بلکه باعث خشک شدن آن می‌شود.

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی