چه کنیم رشته آش له نشود؟ ( 2 نکته ساده)
چه کنیم رشته آش له نشود؟
وقتی میخواهید آش رشته بپزید، باید توجه کنید که آمادهسازی این غذا نسبتاً آسان است، اما پختن آن ممکن است زمان و انرژی زیادی از شما بگیرد. اگر زحمت زیادی بکشید و به نتیجه مطلوب نرسید، حتماً ناراحت میشوید. بنابراین باید توجه کافی به نکاتی داشته باشید تا بتوانید آش خوشمزهای بپزید و از نتیجه راضی باشید.
در این مقاله میخواهیم به دلیل له شدن رشته آش و روشهای پیشگیری از این موضوع بپردازیم. پس با ما همراه باشید تا در ادامه بیشتر بدانیم.
جلوگیری از له شدن رشته آش
زمان و مقدار اضافه کردن رشته به آش تأثیر زیادی در جلوگیری از له شدن آش دارد. اضافه کردن رشته خیلی زود به آش ممکن است باعث له شدن رشته و در نتیجه آش له شود. همچنین، اگر مقدار رشته زیاد باشد، رشتهها به هم چسبیده و آش خمیری و له شده خواهد شد.
پختن حبوبات بیش از حد نیز باعث له شدن آنها و در نتیجه له شدن آش میشود. بنابراین حتماً مراقب باشید که حبوبات بیش از اندازه پخته نشوند.
هم زدن زیاد آش نیز باعث میشود مواد له شوند. بنابراین حتماً اندازه مناسبی از آش را بزنید تا له نشود.
همچنین، انتخاب یک قابلمه مناسب با مقدار مواد استفاده شده و آش نیز مهم است تا مواد و رشتهها به هم نچسبند و آش له نشود. بنابراین در انتخاب قابلمه دقت کافی داشته باشید.
زبر شعله آش باید کم باشد تا زیاد نپخته شود. اگر زیاد جوش بزند، باعث له شدن مواد داخل آش میشود.
اگر آش له شد چه کار کنیم؟
اگر آش رشتهی شما کمی له شده است، میتوانید با اضافه کردن مقداری آب جوش این مشکل را حل کنید.
همچنین میتوانید قسمتهایی که رشتهها به هم چسبیده و له شدهاند را جدا کرده و مجدداً آب اضافه کنید.
سخن آخر
در این مقاله به دلیل له شدن آش رشته و روشهای پیشگیری از این موضوع پرداختیم. امیدوارم مطالب ارائه شده در این مقاله برای شما مفید واقع شود.