چه کنیم آش رشته جا بیفته؟ ( 2 نکته ساده)

چه کنیم آش رشته جا بیفته؟

غذاهای جدید و فست فودی هر چقدر هم خوشمزه باشند، باز هم نمی‌توانند جای غذاهای سنتی مثل آش رشته را بگیرند. آش مادربزرگ همیشه غذای محبوب ما بوده و عاشق طعم آن بوده‌ایم. حتماً تا به حال پختن آش را در خانه خودتان تجربه کرده‌اید. اما ممکن است آن طعم دست‌پخت مادربزرگ تان را نداشته باشد. شما باید به نکاتی در تهیه آش دقت کنید. مثلاً چه کاری انجام دهیم تا آش ما جا بیفتد؟

در ادامه این مطلب می‌خواهیم کارهایی که باعث می‌شود، آش رشته جاافتاده ای داشته باشیم، به همراه نکاتی برای خوشمزه تر شدن آن را با هم بررسی کنیم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

جا افتادن آش رشته

مهم‌ترین و اصلی‌ترین کاری که برای جا افتادن آش رشته باید انجام دهید، این است که زیر شعله شما کم باشد تا آش کامل جا بیفتد و کم‌کم پخته شود.

نکته بعدی هم زدن آش است، که شما باید آش را مرتب هم بزنید. این کار باعث می‌شود تمام مواد با هم ترکیب شوند و ته نشین نشوند. از ته گرفتن آش هم جلوگیری خواهد کرد. توجه داشته باشید بیش از اندازه هم زدن آش نیز باعث له شدن آن می‌شود، پس این کار را به اندازه کافی و مورد نیاز انجام دهید.

شاید این سوال برایتان به وجود آمده باشد که چه زمانی متوجه شویم آش رشته ما جا افتاده است؟

زمانی که روی آش شما لعاب رقیقی شکل گرفته باشد و آش نزدیک به ته گرفتن باشد. همچنین رشته کاملاً پخته باشد و بوی خامی ندهد. هر زمان آش تان به این مرحله رسید، زمان آن رسیده است که زیر شعله را خاموش کنید.

خوشمزه شدن آش

استفاده از سبزی تازه در آش رشته طعم بسیار عالی به شما خواهد داد. همچنین کیفیت رشته آش نیز تأثیر بسزایی در طعم آن خواهد داشت.

یک نکته مهم در تهیه آش رشته این است که شما باید نمک را بعد از اضافه کردن رشته به آش اضافه کنید. در اصل مقدار اضافه کردن نمک بستگی به میزان شوری رشته دارد. همچنین میزان شوری کشک روی آش را هم در نظر داشته باشید تا آش تان شور نشود.

منبع : سایت آشپزی رضیم