چه کنم پیتزا خشک نشه ؟ ( 2 نکته ساده)
چطور میتوان پیتزا را از خشک شدن جلوگیری کرد؟
یکی از مشکلات اصلی در هنگام پختن پیتزا، خشک شدن آن است. باید بدانید که دلایل مختلفی میتوانند باعث خشک شدن خمیر این غذا شوند. مثلاً طولانی شدن زمان پخت، کمبود آب در خمیر، استفاده از وردنه برای ورز دادن خمیر و … از جمله عواملی هستند که میتوانند خمیر را خشک کنند. باید راه حلهایی که از خشک شدن پیتزا جلوگیری میکنند را بشناسید و اجرا کنید تا پیتزایتان خوشمزهتر شود. با ما وبسایت آموزشی آشپزی رضیم همراه باشید.
مدت زمان استاندارد برای پخت پیتزا
یکی از نکات اساسی برای پختن پیتزا، این است که مدت زمان پخت را زیاد نکنید. بهترین خمیر این غذا در بخش خارجی اگر زیاد گرم شود، خشک میشود. اگر از توستر یا مایکروویو برای پختن این غذا استفاده میکنید، بهتر است حدود ۱۵ دقیقه برای پختن این غذا را در نظر بگیرید.
یکی از نکات دیگر که میتواند از خشک شدن خمیر پیتزا جلوگیری کند این است که خمیر را خودتان آماده کنید. خمیرهای آماده که در فروشگاهها به فروش میرسند، ممکن است پس از مدتی خشک شوند. بنابراین، میتوانید با استفاده از مواد لازم، خمیر پیتزا را خودتان تهیه کنید تا خوشمزهتر شود. اگر کمی آب بیشتری به خمیر اضافه کنید، میتوانید از خشک شدن خمیر درون فر جلوگیری کنید. بنابراین، باید تمامی مواد مورد نیاز برای تهیه این خمیر را به درستی استفاده کنید.
ورز دادن اضافی به خمیر پیتزا را انجام ندهید
یک نکته دیگر که میتواند باعث خشک شدن خمیر پیتزا شود، این است که خمیر را بیش از اندازه ورز دهید. ورز دادن اضافی باعث میشود خمیر چگالتر شود و در نتیجه سفتتر شود. باید خمیر را به میزان مورد نیاز ورز دهید تا نرم و اسفته داشته باشد. وقتی ورز میدهید، میتوانید کمی آب اضافی استفاده کنید. این کار باعث نرم شدن خمیر شده و بافت مناسبی برای پختن پیتزا ارائه میدهد.