چه چیزی پیتزا را خوشمزه میکند ؟ ( 2 نکته ساده)

چه چیزی پیتزا را خوشمزه میکند؟

برای درست کردن پیتزا خوشمزه، باید توجه کنید که با استفاده از مواد مختلف، می‌توانید طعم خوشمزه‌ای برای آن ایجاد کنید. قبل از اینکه مواد مورد نیاز را روی خمیر بریزید، بهتر است خمیر را با سس پوشانده و برای تهیه بهترین سس، می‌توانید گوجه فرنگی را پوره کرده و با ادویه‌هایی مثل پودر سیر و فلفل مخلوط کنید. با ما وب‌ سایت آشپزی رضیم همراه شوید.

خوشمزه تر کردن پیتزا با سبزیجات، کالباس و سوسیس

اگر می‌خواهید پیتزای با سبزیجات بپزید، قبل از اینکه آنها را بر روی خمیر بریزید، بهتر است کمی آن‌ها را تفت دهید. توجه داشته باشید که اضافه کردن قارچ خام ممکن است طعم ناخوشایندی به غذا بدهد. استفاده از قارچ خام موجب آب انداختن قارچ می‌شود که باعث طعم بدی در غذا می‌شود. برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است قارچ‌ها را خرد کرده و کمی آبلیمو به آن‌ها بزنید. اضافه کردن آبلیمو می‌تواند از تیره شدن قارچ جلوگیری کند.

اگر می‌خواهید در پیتزای خانگی خود از کالباس و سوسیس استفاده کنید، قبل از اینکه آن‌ها را روی خمیر بریزید، بهتر است کمی آن‌ها را تفت دهید. بهتر است سوسیس و کالباس دارای نشان استاندارد غذایی باشند. برای اطمینان از استاندارد بودن آن‌ها، می‌توانید از برندهای معتبر خرید کنید.

پنیر، مهمترین عامل در خوشمزه شدن پیتزا

راز خوشمزگی پیتزا در نوع و میزان پنیری است که استفاده می‌شود. برای انتخاب بهترین پنیر برای پیتزا، باید انواع پنیر را بشناسید. پنیر را از فریزر بیرون آورده و آن را کمی نرم کنید تا در هنگام پخت خوب آب شود و پیتزای شما نازک و خوشمزه شود. اغلب خمیر پیتزا خشک می‌شود؛ بنابراین برای جلوگیری از خشک شدن، بهتر است خودتان خمیر را آماده کنید و در هنگام آماده سازی، مقدار مناسبی آب استفاده کنید.

منبع: سایت آشپزی رضیم