چه چیزی نان را ترد می کند ؟( 2 نکته ساده)
چه چیزی نان را ترد می کند؟
برای درست کردن نان ترد و خوشمزه، باید اجزای مهمش رو بشناسید. آرد خاص، نمک، خمیر مایه و آب اجزای اساسی هستند. حواستون باشه که اندازهگیری درست اجزا خیلی مهمه. زمانی که آرد رو به قاشق یا پیمانه اضافه میکنید، با چاقو سطح آرد رو هموار کنید تا اندازهگیری دقیقی داشته باشید. پیمانهها رو تو مواد اولیه نندازید، از قاشق برای انجام این کار استفاده کنید. همراه با سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
مواد لازم برای تهیه غذای ترد
برای درست کردن نان ترد و خوشمزه، از همزن برای مخلوط کردن نمک، آرد، خمیر مایه و غیره استفاده کنید. مواد رو تو یه کاسه بزرگ قرار بدید و آب رو اضافه کنید. بعد با قاشق خوب همزنی کنید. وقتی مواد خوب مخلوط شدن، از همزن استفاده کنید تا خمیر رو خوب ترکیب کنید و روی کاسه رو بپوشونید. خمیر رو تو یه محیط خارج از آشپزخونه قرار بدید و حدود ۱۲ تا ۱۸ ساعت صبر کنید تا خمیر بالا بیاد و حبابهای هوا رو رویش ببینید.
نحوه پخت نان ترد
برای پخت نان، خمیر رو تو وسط فری که به دمای ۱۸۰ درجه گرم رسیده، قرار بدید. برای برداشتن ظرف از فر از دستکش استفاده کنید. درپوش رو بردارید و حدود یک قاشق آرد رو تو پایین قابلمه بریزید. کف دستتون رو با آرد پوشونید و روی خمیری که بالا آمده با آرد بپاشید. این کار باعث میشه خمیر به انگشتهاتون نچسبه. با انگشتهاتون خمیر رو جمع کنید و تو قابلمه بریزید. درپوش قابلمه رو بگذارید و قابلمه رو تو فر قرار بدید. حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا نان پخته بشه. وقتی طلایی شد، میتونید از فر دربیارید.