چه چیزی فلافل را نرم میکند ؟ (2 نکته ساده)

چه چیزی فلافل را نرم میکند

فلافل غذای بسیار معروفیه. یکی از دلایلی که این غذا خوشمزه و محبوبه، اینه که آسون و سریع درست میشه. برای اینکه فلافلتون ترد و نرم باشه، باید نکات خاصی رو رعایت کنید. پس با ما همراه باشید تا این نکات رو بهتون بگیم.

نکاتی که باید برای نرم شدن فلافل ها رعایت کنیم

1- نخودها رو با آب سرد خیس کنید: وقتی نخودها رو شسته و خیس میکنید، اگه از آب گرم استفاده کنید، ممکنه فلافلتون خشک بشه. پس بهتره نخودها رو با آب سرد خیس کنید تا تهیه‌ی یک فلافل نرم و خوشمزه داشته باشید.

2- حرارت مناسب در حین سرخ کردن: وقتی مواد رو سرخ می‌کنید، حواستون باشه که حرارت مناسبی استفاده کنید تا فلافلها نرم و خوشمزه بشن. اگه حرارت کم باشه، ممکنه فلافلتون سفت و خشک بشه.

3- تناسب حجم پیاز و نخود: میزان استفاده از پیاز هم بسیار مهمه. باید مقدار پیازی که به مواد اضافه می‌کنید، با نخودتون تناسب داشته باشه. در غیر این صورت، اگه پیاز کمتری استفاده کنید، فلافلتون خشک میشه و ممکنه ترد و نرم نشه.

4- خشک‌کردن کامل آب پیاز: حواستون باشه که تمام آب پیازها رو خشک کنید. اگه آب زیادی توی مواد بمونه، ممکنه فلافلتون خشک و سفت بشه.

5- حجم مناسب تخم‌مرغ: وقتی تخم‌مرغ اضافه می‌کنید، به حجمش دقت کنید. اگه زیادی تخم‌مرغ بریزید، ممکنه فلافلتون سفت و خشک بشه. پس برای تهیه‌ی یک فلافل نرم، حتما حجم تخم‌مرغ کمتر از بقیه مواد باشه.

سخن آخر

برای تهیه‌ی فلافلهای نرم و خوشمزه، باید نکات خاصی رو رعایت کنید. با دقت به تمام این نکات، می‌تونید فلافلهای خوشمزه‌ای درست کنید. اطلاعات کامل در بخش‌های بالا براتون توضیح داده شد. امیدوارم این نکات براتون مفید باشه و با استفاده از اونها، فلافل نرم و خوشمزه بسازید و لذت ببرید.

منبع: سایت آشپزی رضیم