چه چیزی خیار شور را خوشمزه میکند ؟ ( 2 نکته ساده)
چه چیزی خیار شور را خوشمزه میکند؟
هرکسی که میخواهد خیارشور خوشمزه بسازد، باید به موارد خاصی توجه کند. برای اینکه خیار شور خوشمزه و ترد بسازید، باید تمام مراحل تهیه خیارشور را بدانید. برای تهیه خیارشور از مواد مختلفی استفاده میشود که هرکدام نقش خود را در خوشمزه شدن خیارشور ایفا میکنند. ادامه مطلب را با سایت آموزش آشپزی رضیم بخوانید.
مواد مورد نیاز برای تهیه خیار شور
برای تهیه خیار شور باید از خیارهای قلمی ریز استفاده کنید. استفاده از سرکه سفید، ترخون، مرزه، تخم گشنیز، سیر، فلفل تند و … به عنوان مواد اصلی، برای تهیه خیارشور بسیار مهم است. شما میتوانید از این مواد به تفاوت از نظر طعم و مزه، برحسب سلیقه شخصی خودتان استفاده کنید. برای تهیه خیارشور، ابتدا باید خیارها را دقیقاً بشویید.
برای تهیه خیار شور باید از آب جوش استفاده کنید. اما بگذارید آب جوش خنک شود و بعد نمک را به آن اضافه کنید. استفاده از انواع سبزیجات مختلف باعث میشود خیارشور شما خوشمزهتر شود. همراه با شوید، ترخون، مرزه، گشنیز و … میتوانید به خیارشور خود طعم دلچسب بدهید. برای تهیه خیارشور باید آب سبزیجات و خیار را به طور کامل بگیرید.
نوع خیارها برای تهیه خیار شور
برای آماده سازی خیارشور خوشمزه و ترد، باید از خیارهای بوتهای استفاده کنید. اگر خیارها را خشک نکنید، ممکن است نرم شوند یا کپک بگیرند. استفاده از سرکه باید به تناسب حجم آب باشد. به عنوان مثال، اگر برای تهیه خیارشور از ۱۴ لیوان آب استفاده میکنید، باید یک لیوان سرکه و یک لیوان نمک استفاده کنید. ظروف شیشهای بهترین انتخاب برای تهیه خیارشور هستند. تمام مواد را درون ظروف شیشهای بریزید و روی آنها سلفون بکشید تا هوا وارد خیارها نشود.