چه چیزی جوجه کباب را نرم میکند ؟ (2 نکته ساده)
چه چیزی جوجه کباب را نرم میکند؟
نگاه اول به تهیه جوجه کباب ساده به نظر میاد، اما اگر روی جزئیات دقت نکنید، ممکنه جوجه تون سفت و بی طعم بشه. امروز میخوایم بهتون یاد بدیم چطور جلوی سفت شدن جوجه رو بگیرید و یه جوجه کباب خوشمزه و نرم درست کنید.
راز نرم شدن جوجه کباب
بی توجهی به آبلیمو و نمک موجب سفت شدن جوجه کباب میشه، اما حذف این دو مورد باعث بی طعم شدن جوجهها میشه. پس چجوری میشه جوجهای نرم و با طعم دلخواه داشت؟
روش های نرم شدن جوجه
با استفاده از روغن، جوجهها رو پوشش بدید تا آبلیمو و نمک به جوجهها نفوذ کمتری داشته باشه و به خوبی طعم گرفته بشن.
قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک به جوجهها، ابتدا روغن مایع رو اضافه کرده و خوب باهم مخلوط کنید تا همه مرغها روغن بخورن و بعد آبلیمو و نمک رو اضافه کنید. با این روش هیچ جوجهای سفت نمیشه و کاملاً خوشمزه میشه.
نحوه خوردن پیاز هم مهمه. بعضی اوقات برای تضمین پرپوشش بودن جوجهها، پیاز رو رنده یا خرد میکنن که ممکنه جوجهها به پیاز چسبیده و هنگام پخت زودتر سوزن. بهتره پیاز رو خلالی کنید یا آب پیاز رو اضافه کنید تا بهتر جوجهها پخته بشن.
سخن پایانی
امیدوارم با رعایت این نکات، بتونید یه جوجه کباب خوشمزه و خوشطعم برای خودتون و عزیزانتون درست کنید. حتماً سایر مقالات مرتبط با طبخ جوجه رو هم بخونید تا بتونید جوجه کبابی عالی درست کنید.