چه چیزی باعث ترد شدن خیار شور میشود ؟ ( 2 نکته ساده)


چرا خیار شور ترد می‌شود؟

برای درست کردن خیار شور لذت بخش، باید ترفندهای مربوط به ترد شدن خیار شور را بشناسید. اکثر افرادی که خیار شور ترد و خوشمزه می‌سازند، به نکات خاصی توجه می‌کنند. بیایید با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه شویم.

استفاده از بهترین خیارها برای ترد شدن خیار شور

یکی از نکات اساسی برای ترد شدن خیار شور، استفاده از خیارهای تازه و قلمی است. خیارهای گلخانه‌ای برای خیارشور مناسب نیستند. بهتر است از خیارهای بوته‌ای کوچک استفاده کنید. خیارها را خوب بشویید و خشک کنید. اگر حتی یک قطره آب روی خیار باقی مانده باشد، ممکن است خیار شور کپک بزند.

از بهترین راهکارها برای ترد شدن خیار شور، استفاده از نخود است. اگر هفت یا هشت دانه نخود خشک را به ظرف خیارشور اضافه کنید، خیارها ترد خواهند شد. همچنین، برای ترد شدن خیارها باید از آب جوشیده استفاده کنید و از آب شیر یا حاوی کلر خودداری کنید تا خیارها کپک نزنند و نرم نشوند.

استفاده از نمک به میزان مناسب برای ترد شدن خیار شور

یکی از نکات مهم برای ترد شدن خیار شور، استفاده از میزان مناسب نمک است. به طور معمول برای هر یک لیتر آب، دو قاشق غذاخوری نمک استفاده می‌شود. به عنوان مثال، اگر برای تهیه خیار شور ۱۲ لیوان آب استفاده می‌کنید، باید ۷ قاشق غذاخوری نمک به مخلوط اضافه کنید. همچنین، باید درب ظرف خیارشور را به طور کامل ببندید تا هوا نفوذ نکند و خیارها خراب نشوند. بنابراین، بهتر است یک لایه سلفون روی ظرف خیار شور بگذارید و اجازه دهید خیارها به‌طور مناسب آماده شوند.

منبع: سایت آشپزی رضیم