چه چیزی آش رشته را خوشمزه میکند؟ ( 2 نکته ساده)
چرا آش رشته خوشمزه است؟
آش رشته یک غذای خوشمزه و محبوب است که معمولاً در جمع خانواده ها سرو میشود. طرز پخت این غذا دارای تکنیک های خاصی است که با رعایت آنها میتوانید یک آش فوق العاده ای درست کنید. در ادامه به شما نکاتی که باعث افزایش خوشمزگی آش میشود را میگوییم.
ما قبلاً در مقالات سایت آموزش آشپزی رضیم، روش تهیه آش رشته را به شما آموختهایم. حتما آنها را مطالعه کنید و همراه ما باشید.
روشهای خوشمزهتر شدن آش رشته
هنگام خرد کردن سبزیها برای آش، بهتر است تره را جدا از سایر سبزیها خرد کنید.
اگر از سیر تازه و ساقههای آن استفاده کنید، به آش شما طعم خوبی میدهد.
برای تهیه پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ بر روی آش، استفاده از کره برای اضافه کردن عطر و طعم خوب به آش مفید است.
پس از اضافه کردن سبزیها، برای جلوگیری از تیره شدن رنگ آش، قابلمه را باز بگذارید.
برای افزایش خوشمزگی آش رشته، آب قلم را به آن اضافه کنید. این کار به آش شما طعم خوبی میدهد.
برای بهتر شدن طعم آش رشته، بهتر است مقدار مناسبی از سبزیها را اضافه کنید. اما توصیه میشود که مقدار اسفناج از دیگر سبزیها بیشتر باشد زیرا طعم و لعاب آن را بهتر میکند. همچنین تره هم طعم بهتری به آش میدهد، بنابراین میتوانید مقدار آن را بیشتر از سایر سبزیها استفاده کنید. سبزیها برای آش باید خیلی خرد نشوند، بلکه باید به اندازه مناسبی برش داده شوند.
نکات مهم
پیاز داغ یکی از مهمترین عوامل خوشمزه بودن آش رشته است. حتما مقدار کافی آن را به آش اضافه کنید. اگر کم باشد، آش لعاب کافی نخواهد داشت و طعم خوبی نخواهید گرفت.
برای پیازهای داخل آش، در هنگام سرخکردن از زردچوبه استفاده کنید و آنها را خیلی زیاد سرخ نکنید، به حدی که نرم و طلایی شوند.
برای پیاز داغ روی آش، آنها را در روغن بسیار داغی سرخ کنید تا کاملاً طلایی شوند.