چه چیزی آش رشته را خوشمزه میکند؟ ( 2 نکته ساده)
چرا آش رشته خوشمزه است؟
آش رشته یک غذای محبوب و خوشمزه است که برای دورهمیهای خانوادگی ایدهآل است. برای طبخ این غذا باید مراقب تکنیکهای خاصی بود تا آش خوبی بپزید. در اینجا به شما میگوییم چگونه میتوانید آش را خوشمزه تر کنید.
مراحل تهیه آش رشته را در مقالات قبلی سایت به شما آموزش دادهایم. حتماً آنها را بخوانید. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
راز خوشمزه شدن آش رشته
هنگام خرد کردن سبزیجات آش، بهتر است تره را جدا از بقیه سبزیجات بخردید.
استفاده از سیر تازه و ساقههای آن طعم خوبی به آش شما خواهد داد.
برای تهیه پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ روی آش، میتوانید کمی کره اضافه کنید تا به آش رشته طعم خوبی بدهد.
پس از افزودن سبزیجات، برای جلوگیری از تیرگی آش، قابلمه را باز نگه دارید.
به منظور افزایش خوشمزگی آش رشته، میتوانید آب قلم به آش اضافه کنید که به آن طعم بیشتری بدهد.
برای بهبود طعم آش رشته، بهتر است سبزیجات را به همان اندازه مناسب اضافه کنید. اما توجه کنید که اسفناج باید بیشتر از بقیه سبزیجات باشد. زیرا اسفناج لعاب اضافی و طعم خوبی به آش میدهد. همچنین تره طعم بهتری به آش میدهد، بنابراین مقدار آن را افزایش دهید. سبزیجات آش نباید بسیار خرد شوند، بلکه اندازهای باید داشته باشند که در آش دیده شوند.
نکات مهم
پیاز داغ عامل اصلی خوشمزگی آش رشته است. حتماً به مقدار کافی آن را به آش اضافه کنید. اگر مقدار آن کم باشد، آش لعاب نخواهد داشت و خوشمزه نخواهد بود.
برای پیازهای داخل آش، هنگام سرخ کردن میتوانید زردچوبه اضافه کنید و آنها را زیاد نپزید، به حدی که نرم و عسلی شوند.
برای پیاز داغ روی آش، آنها را در روغن بسیار داغی سرخ کنید تا کاملاً طلایی شوند.