چه چیزی آبگوشت را خوشمزه میکند ؟ (2 نکته ساده)

چرا آبگوشت خوشمزه است؟

آبگوشت یک غذای سنتی ایرانی است که خواص زیادی دارد. برای طهی این غذا باید مراقب بوده و نکات خاصی را رعایت کرد تا طعم بهتری به آن ببخشید. استفاده از گوشت گوسفندی با دنبه باعث می‌شود طعم آبگوشت بهتر شود. بهترین گوشت برای آماده‌سازی این غذا گوشت گوسفندی است. اگر از گوشت گوسفندی بدون چربی استفاده کنید، طعم غذایتان خوشمزه تر خواهد بود. استفاده از گوشت گوساله هم می‌تواند گزینه دیگری باشد، اما بدون شک گوشت گوسفندی طعم بهتری به غذا می‌دهد.

نکات مهم برای خیس کردن لوبیا و نخود برای پخت آبگوشت

برای طهی خوشمزه آبگوشت، قبل از پختن آن، لوبیا و نخود را از شب قبل خیس کنید تا نرم شوند و آسانتر پخته شوند. خیس کردن لوبیا و نخود تأثیر زیادی بر طعم غذا دارد. بنابراین، حبوبات را خیس کنید و چندین بار آب آنها را تعویض کنید.

روش درست برداشتن کف گوشت برای پخت آبگوشت لذیذ

برداشتن کف گوشت یکی از نکات مهمی است که برای پخت آبگوشت لذیذ باید آن را در نظر داشت. برخی از افراد برای رنگ زیبا شدن آبگوشت، کف آن را از بین می‌برند. اما توصیه می‌شود این کار را انجام ندهید زیرا با کف گوشت برداشته، بخشی از مواد مغذی از بین می‌رود.

پخت دیزی در ظروف سنگی

استفاده از ظروف سنگی کمک زیادی به خوشمزه تر شدن آبگوشت می‌کند. اگر ظروف سنگی برای پخت دیزی انتخاب کنید، طعم غذا بهتر خواهد بود. با استفاده از قابلمه های سنگی، زمان لازم برای پخت دیزی بیشتر است اما طعم غذا بهبود پیدا می‌کند. به تعداد افراد شرکت کننده در وعده غذایی، مقدار آب دیزی را تعیین کنید و نکات مهم مانند تنظیم مقدار نخود، لوبیا، گوشت، رب گوجه فرنگی، ادویه و … را رعایت کنید.

منبع : سایت آشپزی رضیم