چه ظرفی برای خیار شور مناسب است ؟ ( 2 نکته ساده)
چه ظرفی برای خیار شور مناسب است ؟
اگر میخواهید خیار شور درست کنید، باید از یک ظرف مناسب استفاده کنید. ظروف شیشهای بهترین گزینه برای تهیه خیارشور هستند. هر چیزی که میخواهید ترشی کنید را باید در ظروف شیشهای بریزید. از ظروف پلاستیکی برای تهیه خیارشور استفاده نکنید زیرا اسید زیادی تولید میکنند. پس بهتر است از ظروف شیشهای استفاده کنید. همراه سایت آشپزی رضیم باشید.
بهترین ظرف برای تهیه خیار شور
بر اساس تعداد خیارهایی که میخواهید ترشی کنید، باید اندازه مناسب ظرف شیشهای را انتخاب کنید. امروزه بسیاری از افراد در خانه تلاش میکنند تا خیار شور تهیه کنند. برای بهترین کیفیت خیار شور، ظرف مناسب را انتخاب کنید زیرا ظرف تهیه خیارشور بر روی کیفیت اثر میگذارد. ابعاد هر ظرف خیارشور را بررسی کنید و بهترین ظرف را انتخاب کنید.
بهترین ظرف برای نگهداری از خیار شور
برای نگهداری بزرگترین مقدار خیار شور در یک ظرف، ظروف شیشهای مناسبای را استفاده کنید. بعضی افراد برای ترشی کردن خیار شور از ظروف پلاستیکی استفاده میکنند. اما برای تهیه هر یک از ظروف شیشهای، باید به کیفیت آنها توجه کنید. اگر میخواهید خیارهای شور بیشتری را به مدت طولانی نگه دارید از ظروفی که ماندگاری خیارها را بیشتر میکنند استفاده کنید. ظروف پلاستیکی بزرگ برای ترشی کردن خیارها برای مدت زمان طولانی مناسب نیست.
برای تهیه خیار شور از موادی مانند سرکه، نمک و … استفاده میشود. زیرا سرکه خاصیت اسیدی دارد، در ظروف پلاستیکی اسید بیشتری تولید میشود. در ظروف شیشهای، سرکه همچنان خاصیت خود را حفظ میکند. تمامی مواد مورد نیاز برای تهیه خیار شور را باید در ظرف شیشهای بریزید و به مدت ۱۰ روز اجازه دهید تا خیارها ترش شوند.