چه سبزی داخل فلافل بریزیم ؟ (2 نکته ساده)
چه سبزی داخل فلافل بریزیم
یکی از رازهای مهم و ترفندهای پخت فلافل، استفاده از سبزیجات معطر است. سبزیجات معطر غذا را خوشمزهتر میکنند و طعم و عطر خوبی به آن اضافه میکنند.
با ما همراه باشید تا بگوییم کدام سبزیجات را میتوانید به داخل فلافل بریزید تا طعم بهتری به آن بدهید.
چه سبزیهای معطری به داخل فلافل بریزیم؟
برای بهبود طعم فلافل، میتوانید به آن سبزیجات معطر اضافه کنید. میزان اضافه کردن آن به سلیقه شما بستگی دارد و میتوانید به اندازه دلخواه از آن استفاده کنید. سبزیجات معطری که میتوانید به فلافل بیفزایید عبارتند از:
گشنیز: این سبزی حاوی آنتی اکسیدانهای زیادی است که برای پیشگیری از بیماریها مناسب است. این گیاه ویتامینهای موردنیاز بدن انسان نظیر ویتامین آ، ب 6، ویتامین سی را فراهم میکند. گشنیز طعم و بوی دلپذیری به غذا میدهد و برای کسانی که مشکلات گوارشی دارند، بسیار مناسب است.
به مقدار دلخواه سبزی معطر گشنیز را به مواد فلافل بیفزایید و همه را با هم مخلوط کنید. گشنیز طعمی تند و خوشمزه به غذا میدهد.
جعفری: این سبزی نیز طعم فوقالعادهای به غذا میدهد و دارای خواص بسیاری برای سلامتی بدن است. شما میتوانید به دلخواه سبزی معطر جعفری را به مواد فلافل اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. جعفری طعمی تند و بسیار عالی به غذا میدهد.
سخن آخر
با اضافه کردن سبزیجات معطر، طعم فلافل شما متفاوت و خوشمزهتر میشود و رنگ و بوی خوبی به غذایتان اضافه میشود.