چه سبزی به جوجه کباب بزنیم؟ (2 نکته ساده)


چه سبزی هایی با جوجه کباب می‌خواهید استفاده کنید؟

جوجه کباب یک غذای سنتی و معتبر ایرانی است که در تمام رستوران‌ها می‌توانید سفارش دهید. این غذا روش‌های مختلف طبخ و طعم‌های متنوعی دارد. یکی از روش‌های خوشمزه‌ترین برای طعم دار کردن جوجه کباب، استفاده از سبزی های خوشبو است. در ادامه، به شما نحوه طبخ این غذا را آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم و روش تهیه جوجه کباب با سبزی

۱ عدد سینه مرغ تمام

۱ لیوان ماست چرب

۱۰۰-۱۵۰ گرم تره، پیازچه، شوید، جعفری، گشنیز و ریحان

۲ یا ۳ حبه سیر

۱ عدد آب لیمو تازه

۳ الی ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن مایع

مقدار لازم نمک، فلفل و آویشن

ابتدا مرغ را به تکه‌های مساوی خرد کنید. سبزی‌ها را بشویید و خشک کنید، سپس داخل مخلوط‌کن بریزید. ماست، سیر، آب لیمو، نمک، فلفل، آویشن و روغن را به سبزی‌ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یک سس سبز و غلیظ تهیه شود. تکه‌های مرغ را همراه با این سس در ظرف مناسب ترکیب کرده و بپوشانید، سپس ظرف را برای چند ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از استراحت، جوجه‌ها را کباب کرده و میل نمایید. مطمئناً از طعم جوجه با سبزی خوشتان خواهد آمد. نوش‌جان.

سبزی‌ها در جوجه کباب

می‌توانید به جوجه علاوه بر سبزی‌های مذکور در دستور پخت، سبزی‌های مختلف دیگری را هم اضافه کنید. اما باید توجه داشته باشید که سبزی‌هایی که اضافه می‌کنید، با طعم جوجه و مرغ هماهنگ باشند تا غذای شما بدبو نباشد.

تمام سبزیاتی که در این مطلب اشاره شد، به جوجه کباب طعم خوبی می‌دهند. شما می‌توانید بر اساس سلیقه خود، سبزیاتی را که دوست ندارید، از لیست حذف کنید.

سخن پایانی

اگر علاقه‌ای به طعم سبزیات ندارید، پیشنهاد می‌کنم روش‌های دیگر برای طعم‌دهی به جوجه کباب بدون سبزی و با طعم‌های مختلف را در مطالب دیگر سایت مطالعه کنید.

منبع : سایت آشپزی رضیم