چه خیاری برای خیار شور مناسب است ؟ ( 2 نکته ساده)

چه خیاری برای خیار شور مناسب است ؟

یکی از اصول مهم در تهیه خیار شور، استفاده از بهترین خیارها است. امروزه بسیاری از افراد دوست دارند در منزل خود خیارشور خوشمزه و تازه تهیه کنند. برای آماده سازی خیارشور خوشمزه، باید به تعدادی نکته مهم توجه کنید. برای خیارشور خوشمزه و تر، بهترین نوع خیارها که می توانید استفاده کنید، خیارهای بوته ای هستند. خیارهای گلخانه‌ای مناسب برای خیارشور محسوب نمی‌شوند. برای تهیه خیارشور، بهتر است خیارهای قلمی و بوته‌ای را انتخاب کنید. پس از خرید، همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

بررسی سالم بودن خیارها برای تهیه خیار شور

قبل از تهیه خیارشور، حتماً باید بررسی کنید که خیارها سالم باشند. خیارهای زدگی دار، برای تهیه خیارشور مناسب نیستند. همچنین باید خیارهایی که به تازگی رشد کرده‌اند را برای خیارشور استفاده نکنید. بهتر است خیارها به طور کامل رشد کنند و سپس برای تهیه خیارشور استفاده شوند.

یکی از نکات مهم برای تهیه خیارشور، استفاده از خیارهای کوچک است. با استفاده از خیارهای کوچک، خیارشور شما خوشمزه و تازه تر خواهد بود. حتماً تمام ترفندهای مربوط به تهیه خیارشور را رعایت کنید تا خیارشور خوشمزه‌ای داشته باشید.

نکاتی برای تهیه خیار شور خوشمزه

یکی از نکات مهم برای تهیه خیار شور، استفاده صحیح از مواد مورد نیاز است. اگر زیادی آب برای تهیه خیارشور استفاده کنید، باید نمک و سرکه را به اندازه حجم آب حل کنید. به عنوان مثال، برای ۱۴ لیوان آب، یک لیوان نمک می‌توانید استفاده کنید. حجم سرکه نیز باید با حجم نمک همخوانی داشته باشد تا خیارشور خوشمزه‌ای به دست آید.

منبع : سایت آشپزی رضیم