چقدر آب روی دلمه بریزیم ؟ ( 2 نکته ساده)

چقدر آب برای پخت دلمه لازم است؟

برای پخت دلمه، باید مقدار آب مورد نیاز را در نظر داشته باشید. این غذا به خاطر دارا بودن رطوبت کافی، نیاز به آب زیادی ندارد. بر اساس حجم غذا، یک لیوان آب به همراه روغن در قابلمه بریزید. هنگامی که بخار آب در قابلمه تشکیل می‌شود، نیازی به افزودن آب دیگر نیست. این غذا بدون آب، خوشمزه‌تر می‌شود، اما برای پخت بهتر است آب زیادی استفاده نکنید.

مشکلات پخت دلمه با استفاده از برگ مو

زمانی که دلمه را با استفاده از برگ مو می‌پزید، ممکن است با مشکلاتی مانند وا رفتن یا له شدن آن روبرو شوید. این مشکلات مربوط به استفاده از آب زیاد است. برای بهبود طعم غذا، باید مقدار آب قابلمه را بر اساس تعداد برگ موها تنظیم کنید. این غذا دارای رطوبت کافی است و با دم کردن باید این رطوبت را از بین ببرید.

روش پخت دلمه با آب کم

هنگام شروع پخت دلمه، باید کمی آب به همراه روغن در قابلمه استفاده کنید. در انتهای پخت، آب داخل قابلمه جذب شده و بخار تشکیل می‌شود. اطمینان حاصل کنید که تمام مواد درون برگ موها به خوبی پخته شوند.

دم کردن غذا

راه‌های حرفه‌ای برای پخت دلمه به شما یاد داده می‌شود که بدون استفاده از آب و بخار، غذا پخته شود. آشپزان حرفه‌ای این غذا هرگز از آب استفاده نمی‌کنند. هرگز نیازی به اضافه کردن آب به قابلمه پس از تبخیر کامل آب وجود ندارد. این کار باعث وا شدن غذا می‌شود. با یادگیری تکنیک‌های مناسب پخت این غذا، می‌توانید دلمه ایرانی خوشمزه را در کمترین زمان ممکن آماده کنید.

منبع: سایت آشپزی رضیم