چطور کیک اسفنجی رنگی درست کنیم ( 2 نکته ساده)
چطور کیک اسفنجی رنگی درست کنیم
کیک اسفنجی یکی از محبوبترین کیکهای سراسر جهان است. این کیک را میتوان با انواع رنگها و طعمها تهیه کرد. برای درست کردن یک کیک رنگی روشهای مختلفی وجود دارد. این کیک را هم میتوان با استفاده از مواد طبیعی و هم مواد غیر طبیعی به صورت رنگی درست کرد. اگر شما هم به درست کردن کیک اسفنجی با روش خانگی در رنگهای مختلف علاقهمندید، همراه ما باشید تا بهترین روشهای درست کردن کیک رنگی را به شما بیاموزیم. آمادهاید؟ پس همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
استفاده از چاشنیهای مختلف در درست کردن کیک اسفنجی
یکی از روشهای متداول در درست کردن کیک اسفنجی رنگی، استفاده از چاشنیهای مختلف است که این چاشنیها باعث تغییر طعم و رنگ کیک میشوند. چاشنیهایی مانند پودر کاکائو، زعفران، آب پرتقال، آب هویج و یا دیگر چاشنیهایی که باعث رنگ آمیزی کیک میشوند، میتوانند به کیک اسفنجی شما رنگ و طعمی جذاب ببخشند.
برای استفاده از پودر کاکائو یا زعفران، میتوانید در هنگام اضافه کردن آرد، مقدار کمی از آرد را جایگزین کنید. همچنین، میتوانید کمی پودر زعفران را در آب حل کرده و به مواد اضافه کنید. روش دیگر نیز استفاده از آب پرتقال به جای آب یا شیر است که باعث ایجاد رنگ و طعم متفاوت در کیک اسفنجی میشود.
استفاده از رنگهای خوراکی مجاز
روش دیگری برای درست کردن کیک اسفنجی رنگی، استفاده از رنگهای خوراکی است. این رنگها را میتوان از قنادیها و مغازه های شیرینیپزی با تنوع بالا تهیه کرد.
رنگهای خوراکی انواع مختلفی دارند از جمله رنگهای پودری، ژله ای و اسانس رنگهای خوراکی که بیشترین کاربرد را در کیکپزی دارند. برای استفاده از این رنگهای خوراکی، بهتر است کمی از این رنگها را در مراحل اضافه کردن مواد اولیه به خمیر کیک اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید. اگر رنگ کافی نبود، میتوانید مقدار کمی دیگر از رنگ خوراکی را اضافه کنید.