چطور کوکو سبزی پف میکند ( 2 نکته ساده)

چطور کوکو سبزی پف میکند

اگر می‌خواهید یک غذای ساده و خوشمزه مثل کوکو سبزی را تهیه کنید، پیشنهاد می‌شود مراحل آماده‌سازی و پخت آن را به دقت دنبال کنید تا بتوانید نتیجه‌ی مطلوب را به دست آورید.

در این مقاله به شما نکاتی ارائه می‌دهیم که برای پف کردن درست و خوشمزه کوکو سبزی باید رعایت کنید. همراه با سایت آشپزی رضیم باشید تا این رازهای آشپزی را کشف کنید.

نکاتی که برای پف کردن کوکو سبزی لازم است

از سبزی‌ها حداکثر استفاده را ببرید: پس از شستشو دقیق سبزی‌ها، حتماً آن‌ها را خشک کنید. سپس آن‌ها را خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید. برای اینکه کوکو سبزی پف بیفتد، باید آب زیادی از سبزی‌ها خارج شود.

از تخم‌مرغ به مقدار مناسب استفاده کنید: تعداد زیاد تخم‌مرغ باعث می‌شود که کوکو سبزی خوش رنگ و پف شود. بنابراین، حتماً مقدار کافی تخم‌مرغ را در دستور پخت استفاده کنید.

نسبت تخم‌مرغ به سبزی بیشتر باشد: اگر تخم‌مرغ بیشتر از سبزی‌ها در کوکو سبزی باشد، غذا پف بیشتری خواهد داشت و طعم آن بهتر خواهد بود.

استفاده از پودر کیک: اینجاست که وارد مرحله‌ی جالبی می‌شویم. بعد از مخلوط کردن سبزی و تخم‌مرغ، به مخلوط خود مقدار مناسبی از پودر کیک اضافه کنید. این کار باعث خواهد شد که کوکو سبزی توپر و خوشمزه شود.

صبوری در پخت: یک نکته آخر که باید رعایت کنید این است که در حین پخت، کوکو سبزی را به مدت نیم ساعت اول در دست بگذارید تا به خوبی پز شود و پف بگیرد.

سخن آخر

در نهایت، کوکو سبزی یک غذای سریع و خوشمزه است که با رعایت نکاتی که اشاره شد، می‌توانید آن را بهتر و پفی‌تر از قبل درست کنید. اگر دوست دارید طعم شگفت‌انگیز این غذا را تجربه کنید، حتماً این راهنما را دنبال کنید.

منبع : سایت آشپزی رضیم