چطور کوکو سبزی پف میکند ( 2 نکته ساده)

چطور کوکو سبزی پف میکند

یکی از آسان‌ترین غذاها که می‌توانید در زمان کمتر از یک ساعت آن را طبخ کنید، کوکو سبزی است. طرز تهیه این غذا بسیار ساده است. اما برای اینکه کوکو سبزی شما پف شود و شکل زیبا و طعم خوبی داشته باشد، باید توجه داشته باشید.

در ادامه با ما همراه باشید تا نکات لازم را برای پف کردن این غذای خوشمزه برای شما توضیح دهیم. همراه سایت آشپزی رضیم باشید.

نکاتی که برای پف کردن کوکو سبزی لازم است

آب سبزی‌ها را به طور کامل خشک کنید: پس از شستشو و ضدعفونی کردن سبزی‌ها، حتماً باید آن‌ها را خشک کنید. بعد از این که سبزی را به طور کامل خشک کردید، آن‌ها را به ظرف مناسب بریزید و ریز کنید. برای اینکه کوکو سبزیتان پفی داشته باشد، حتماً باید سبزی‌ها خشک شوند.

استفاده از تعداد زیادی تخم‌مرغ: یکی از عوامل مهم برای پف کردن کوکو سبزی، استفاده از تعداد زیادی تخم‌مرغ است. بهتر است مقدار تخم‌مرغ مورد استفاده در غذا بسیار باشد.

تفاوت مقدار تخم‌مرغ و سبزی: یکی دیگر از موارد مهم برای پف کردن این غذا، تفاوت مقدار تخم‌مرغ و سبزی است. اگر تعداد تخم‌مرغ بیشتر از سبزی باشد، کوکو سبزی بسیار پف می‌کند و طعم آن بهتر می‌شود.

استفاده از بیکینگ پودر: مورد دیگری که باعث پف کردن غذای شما می‌شود، استفاده از بیکینگ پودر است. پس از اینکه سبزی و تخم‌مرغ را خوب مخلوط کردید، در مرحله آخر بیکینگ پودر را اضافه کنید. با استفاده از بیکینگ پودر، این غذا بسیار پفی خواهد شد.

عدم حرکت داخل قابلمه: یک نکته دیگر بسیار مهم است. در نیمه اول پخت کوکو سبزی حتماً باید درون قابلمه حرکت نکنید. اگر حین پخت آن را حرکت دهید، ممکن است باعث کم‌پف شدن غذا شود.

سخن آخر

کوکو سبزی یک غذای بسیار آسان و سریع است. برای پف کردن این غذا باید نکات مهم را رعایت کنید. تمام این نکات به طور کامل در بالا توضیح داده شده است. با اعمال این نکات، می‌توانید یک غذاي خوشمزه و پف دار درست کنید و لذت ببرید.

منبع : سایت آشپزی رضیم