چطور کباب کوبیده نریزد ( 2 نکته ساده)
روشهای جلوگیری از ریختن کباب کوبیده
خیلی از مردم وقتی میخواهند کباب کوبیده در خانهشان درست کنند، ممکن است با مشکل ریختن مواد از روی سیخ مواجه شوند. برای جلوگیری از این موضوع، باید نکات خاصی رعایت کنید تا مواد در هنگام پختن ریخته نشوند.
در ادامه با ما همراه باشید تا تمامی این نکات را به شما به زبان ساده توضیح دهیم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
چه نکاتی را رعایت کنیم تا کباب کوبیده در حین سیخ کشیدن نریزد
نوع مناسب گوشت برای درست کردن کباب کوبیده، گوشت سردت و گردن است که مقداری چربی گوسفند همراه باشد تا کبابها لذیذ و آبدار شوند.
اول از همه، قبل از اینکه مواد را بر روی سیخ بگذارید، بهتره مواد را یک ساعت در یخچال قرار بدید. همچنین سیخها را هم در یخچال قرار بدید.
تمیز بودن سیخها قبل از استفاده خیلی مهمه. پس بهتره سیخهای کباب رو خوب تمیز کنید.
برای تهیه کباب کوبیده، بهتره گوشت رو زیاد نزنید تا چسبندگی و انسجام بینش کم نشه.
برای افزایش چسبندگی، میتونید به مواد کمی گوشت مرغ اضافه کنید. چون گوشت مرغ چسبندگی بالایی داره و باعث میشه مواد یکپارچه شن. پس هنگام پخت، مواد نریزند.
نکتهی مهم بعدی اینه که باید آب پیاز رنده شده رو خوب خشک کنید. حتما باید تمامی آب پیاز رو جدا کنید تا هنگام پخت، مواد ریخته نشوند.
ورز دادن مواد واقعا ضروریه. بهتره حدود ۱۵ دقیقه مواد رو خوب ورز بدید تا مواد یکجوره باشند.
بعد از اینکه مواد رو بر روی سیخ گذاشتید، بهتره دوباره سیخها رو هم به همراه مواد، در یخچال بذارید تا خوب سرد بشن.
حتما هر دو طرف مواد رو که بر روی سیخ گذاشتید، به خوبی فشار بدید تا کاملا به سیخ چسبیده باشند.
سخن آخر
برای جلوگیری از ریختن مواد هنگام پخت، باید از ترفندها و نکات خاصی پیروی کنید. در بخش بالا تمام این روشها رو به شما آموزش دادیم که با استفاده از این ترفندها میتونید به راحتی کباب کوبیدهای خوشطعم و بدون ریختن مواد درست کنید و لذت ببرید.