چطور کباب کوبیده نرم درست کنیم ( 2نکته ساده)
چطور کباب کوبیده نرم درست کنیم
کباب کوبیده خیلی خوشمزه است اما خب برای پختنش باید یکم ماهر بود. خب باید از رستوران بگیریم که درست کنند چون خونه اکثرا نمیتونن درست کنن. ولی خیلی راحت میشه کباب کوبیده نرم و خوشمزه درست کرد فقط نکاتشو بلد باشیم.
حالا بیاید دستور پخت کباب کوبیده نرم و آبدار رو براتون توضیح بدیم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده نرم
گوشت چرخکرده؛ یک کیلوگرم
پیاز؛ ۳۰۰ گرم
زعفران ساییده شده؛ یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه کباب کوبیده نرم
ابتدا گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز های رنده شده ای که از قبل آب آن را به خوبی گرفته اید، داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس به مواد نمک، فلفل و زعفرون از قبل دم کرده را اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم ورز دهید و این کار را به مدت 15 دقیقه انجام دهید.
سپس به روی کاسه سلفون کشیده و آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
بعد از گذشت یک ساعت مواد را بیرون بیاورید و به مدت 2 الی 3 دقیقه ورز دهید. سپس مواد را به سیخ بکشید و با فشار انگشتان به کباب کوبیده ها شکل دهید.
در آخر کباب ها را به روی منقل بگیرید تا پخته شوند، سپس نوش جان کنید.
نکاتی که برای سفت نشدن کوبیده باید رعایت کنید
- حتما دو سوم گوشت، گوشت گوسفند و یک سوم آن گوشت گوساله باشد. در غیر این صورت کباب کوبیده های شما نرم و لذیذ نمی شود.
- حتما گوشت را دو مرتبه چرخ کنید. این کار کمک به نرم شدن کوبیده ها می کند.
- باید کوبیده ها به روی منقل با حرارت متوسط و ملایم پخته شود تا کباب کوبیده ها نرم و لذیذ شوند.
سخن آخر
به دلیل اینکه پخت کباب کوبیده نیاز به مهارت و تجربه دارد، زیاد این غذا در خونه تهیه نمی شود و اکثرا رستوران ها این غذا را درست می کنن. شما می توانید با رعایت همه ترفندها و نکات پخت کوبیده، کباب کوبیده های خوشمزه و نرم درست کنید و ازش لذت ببرید.