چطور کباب تابه ای نرم درست کنم ؟ (2 نکته ساده)

چطور کباب تابه ای نرم درست کنم ؟

کباب تابه ای یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که بسیار سریع آماده می‌شود. می‌توانید این غذا را با برنج و نان در جشن‌ها سرو کنید. برای جلوگیری از سفت شدن کباب تابه ای، باید به روش‌های مختلفی از این موضوع آگاه شویم. این غذا خیلی خوشمزه است و در کمترین زمان آماده می‌شود. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

چربی گوشت تأثیر و تأثیر آن روی نرمی کباب تابه ای

برای جلوگیری از سفت شدن کباب تابه ای، باید مقدار مناسبی از چربی گوشت را انتخاب کنید. اگر کمی چربی دارد، یک تخم مرغ اضافه کنید. زمان پخت کباب تابه ای، درب تابه باید بسته شود. بهترین گوشت برای استفاده در کباب تابه ای، گوشت گوسفند و گوساله به صورت ترکیبی است. اگر فقط از گوشت گوساله استفاده کنید، کباب تابه ای سفت می‌شود. برای پخت کباب تابه ای، باید اول حرارت را زیاد کنید و بعد از اینکه دو طرف کباب به خوبی سرخ شدند، حرارت را کم کنید.

حرارت و تأثیر آن روی پخت کباب تابه ای سفت

اگر از ابتدا حرارت زیر تابه کم یا متوسط باشد، کباب شما آب می‌افتد که باعث خشک شدن آن می‌شود. برای تهیه یک کباب تابه ای خوشمزه، باید مقادیر را دقیقاً اندازه گیری کنید. برای جلوگیری از سفت شدن کباب تابه ای، باید مقدار آب پیاز را درست حفظ کنید. کتلت‌های سیب‌زمینی بدون آب پیاز لذیذ می‌شوند، اما کباب تابه ای با آب پیاز خوشمزه تر خواهد بود. برخی افراد ممکن است اشتباهاً زیاده‌روی کنند و آب پیاز زیاد بگذارند که باعث سفت شدن کباب می‌شود.

برای پخت کباب تابه ای باید حرارت زیر تابه را زیاد کنید. برخی فکر می‌کنند که اگر حرارت کمتری استفاده کنند، غذا خوشمزه تر می‌شود. اما این قاعده در حالت پخت کباب تابه ای درست نیست و باید حتماً حرارت را زیاد کنید.

منبع : سایت آشپزی رضیم