چطور پیراشکی را سرخ کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای سرخ کردن پیراشکی نیاز به رعایت نکات مهمی دارید. ابتدا باید یاد بگیرید که چگونه خمیر پیراشکی را تهیه کنید. برای این کار، مایه خمیر شامل نمک، شکر، آرد، و تخم مرغ را با آب ولرم ترکیب کنید تا خمیر بافت خوبی داشته باشد.

برای سرخ کردن پیراشکی، ابتدا روغن زیادی در ماهیتابه بریزید و منتظر باشید تا روغن داغ شود. سپس خمیرها را در روغن قرار دهید. حرارت ماهیتابه را زیاد نکنید تا پیراشکی به‌درستی پز نشود. برای پختن دو طرف پیراشکی باید حواستان به هر دو طرف باشد تا به‌طور یکنواخت طلایی و خوش‌رنگ شوند.

مهمترین نکته برای سرخ کردن پیراشکی این است که حرارت ماهیتابه را کم و ثابت نگه دارید. این کار باعث می‌شود پیراشکی شما به‌درستی پخته شده و خوشمزه باشد. همچنین می‌توانید از ماهیتابه‌های چدنی یا سرامیکی برای سرخ کردن استفاده کنید.