چطور مواد فلافل را فریز کنیم ؟ (2 نکته ساده)

چطور مواد فلافل را فریز کنیم

فلافل یک غذای بسیار خوشمزه است که بسیاری از خانم‌ها در خانه‌هایشان تهیه می‌کنند. گاهی وقت‌ها زمان و انرژی برای آماده‌سازی فلافل از پیش‌بینی شده بیشتر است. اما در اینجا یک راهکار ساده برای آماده‌سازی آسان‌تر فلافل‌ها وجود دارد.

چگونه فریز کردن مواد فلافل

برای سهولت در آماده‌سازی هر بار فلافل، می‌توانید مواد را فریز کنید. این کار زمان شما را صرفه جویی می‌کند و هنگامی که نیاز به یک وعده غذایی سریع دارید، فقط مواد را از فریزر بیرون آورده و در روغن سرخ کنید.

مراحل فریز کردن مواد فلافل به این شکل است:

مواد لازم:

  • نیم کیلو نخود گرد
  • 5 عدد سیب زمینی متوسط
  • 4 عدد پیاز متوسط
  • 5 حبه سیر (اختیاری)

 

  • ابتدا نخود را به مدت 48 ساعت در آب خیس کنید و در طی این مدت آب نخود را تعویض کنید.
  • سیب‌زمینی‌ها را رنده کنید و آب آن‌ها را جدا کنید.
  • پیاز و سیر را هم رنده کرده و آب زیاد آن‌ها را جدا کنید.
  • نخودها را چرخ کرده و سه بار چرخانید تا خوب همه جا مخلوط شوند.
  • سیب‌زمینی‌ها، پیاز و سیر را به نخودها اضافه کنید و مواد را بخوبی مخلوط کنید.
  • مواد را به 3 تا 4 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را در یک کیسه فریزر بریزید و صاف کنید تا بعداً آسان‌تر باز شود. سپس هر کیسه را در فریزر قرار دهید. وقتی نیاز داشتید، یک ساعت قبل از آماده سازی، مواد را از فریزر بیرون بیاورید تا به طور کامل باز شود.

سخن آخر

با فریز کردن مواد فلافل، هر زمان که نیاز به یک وعده غذایی سریع دارید، می‌توانید مواد را از فریزر بیرون آورده و با اضافه کردن ادویه‌های دلخواه و شکل دادن به فلافل‌ها، آن‌ها را سرخ کنید.

 

 

منبع : سایت آشپزی رضیم